Accident mortal în Prahova! A intrat cu mașina într-un copac și s-a făcut praf. Șoferul a murit pe loc

Publicat: 27/04/2021 | 09:40

Tragedie în urmă cu puțin timp pe un drum din Prahova. Un tânăr a murit pe loc după ce mașina a ieșit de pe șosea și s-a izbit puternic de un copac.

În urma impactului șoferul a fost găsit încarcerat și a fost chemat în ajutor și elicopterul SMURD. Medicii nu l-au mai putut salva. Se pare că aceasta ar fi pierdut controlul autoturismului. (CITEȘTE ȘI: ȘI-A ÎNSCENAT UN ACCIDENT, DAR A OMIS FAPTUL CĂ ÎN ZONĂ ERAU CAMERE DE FILMAT. CE PEDEAPSĂ RISCĂ FEMEIA)

Accidentul groaznic s-a petrecut pe DN1D, la kilometrul 12, în afara localității Drăganești. Din primele informații, șoferul, un bărbat de 28 de ani,  ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un copac.  La fața locului au fost mobilizate o mașină de stingere, o descarcerare și o ambulanță. În sprijin a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Din impact, mașina s-a răsturnat pe câmp și s-a transformat într-un morman de fiare. Șoferul a fost găsit blocat în autoturism în stare de inconștiență. A fost extras de pompierii de la descarcerare și resuscitat de medici, însă din nefericire, bărbatul a fost declarat decedat.

Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă.

(VEZI ȘI: GRAV ACCIDENT ÎN COMANA, JUDEȚUL CONSTANȚA. MAȘINĂ RUPTĂ ÎN DOUĂ, ȘOFER MORT PE LOC)