Accident mortal în Baia Mare! Un bărbat fără permis a spulberat o femeie aflată pe trotuar, după care s-a izbit cu mașina de un stâlp

Publicat: 03/03/2020 | 08:11

Un accident teribil s-a produs în Baia Mare, după ce un bărbat s-a urcat la volanul unei mașini, fără să aibă permis. În timpul cursei nebune pe care a început-o prin oraș, individul a scăpat autoturismul de sub control: a pus la pământ un stâlp de electricitate, după care a ajuns pe trotuar, unde a spulberat o femeie care a avut ghinionul să treacă în acel moment prin acel loc. Ulterior, el s-a izbit de un stâlp. Din nefericire, medicii nu au putut să facă nimic ca să-i salveze viața bărbatului de 27 de ani.

Citește și: Curs valutar BNR 3 martie 2020. Românii au crezut că s-a stricat afișajul. Câți lei a ajuns astăzi 1 euro

Un bărbat fără permis a provocat un accident înfiorător

Tragedia s-a înregistrat aseară, în jurul orei 21:00, pe bulevardul Republicii din Baia Mare. Tânărul aflat la volanul autoturismului marca Audi a pierdut controlul și a lovit un stâlp de electricitate. În urma impactului, mașina a fost proiectată pe trotuar, unde a spulberat o femeie de 23 de ani, care a fost aruncată în gardul viu aflat în fața unui bloc. În cele din urmă, șoferul fără permis s-a oprit cu autoturismul într-un stâlp. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de prim-ajutor, un echipaj pentru descarcerare, un echipaj de Terapie Intensivă și un echipaj de stingere cu apă și spumă, relatează jurnaliștii de la presasm.ro.

Femeia rănită a fost transportată la spital și era conștientă în momentul în care a fost preluată de cei de la SMURD. În ciuda eforturilor celor de la echipajul TIM, viața bărbatului de 27 de ani nu a putut fi salvată.

Polițiștii din Baia Mare au deschis o anchetă și încearcă să afle cu exactitate circumstanțele în care s-a produs cumplitul accident rutier.