Accident la o partidă de vânătoare ilegală! Un bărbat a fost împușcat în cap

Publicat: 07/05/2021 | 18:23

Un bărbat din Bihor a fost împușcat în cap în cadrul unei partide de vânătoare ilegală. Bărbatul a fost transportat la spital, iar în acest moment se află în operație.

Accidentul a avut loc vineri după-amiază, la o partidă de vânătoare ilegală în zona Beiuș, lângă localitatea Meziad. Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost împușcat în zona capului de un participant la această vânătoare, un pădurar din zonă. (CITEȘTE ȘI: CAZ ȘOCANT ÎN ARAD! UN FOST PROFESOR A FOST GĂSIT ÎN LOCUINȚA SA ÎMPUŞCAT ÎN CAP)

În urma incidentului, victima a fost preluată cu un elicopter SMURD și dusă de urgență la Oradea, la secția de UPU a spitalului județean. Din păcate, starea acestuia este una gravă. Acesta a fost băgat imediat în operație, însă pronosticul medicilor este rezervat.

„Poliţiştii de la Poliţia municipiului Beiuş au fost sesizaţi în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor, prin numărul de urgenţe 112, că într-o pădure de pe raza localităţii bihorene Remetea a avut loc un accident de vânătoare în urma căruia un bărbat a fost împuşcat accidental. Un elicopter SMURD a fost trimis în zonă, care l-a transportat la Spitalul Judeţean din Oradea”, a declarat Ioana Lascău, ofiţer de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor.

Potrivit primelor informații, partida de vânătoarea nu era una legală, AGVPS nu a eliberat o autorizație pentru această activitate.

(VEZI ȘI: DOI ADOLESCENȚI AU FOST ÎMPUȘCAȚI ÎN CAP CU UN PISTOL CU BILE. TOTUL S-A ÎNTÂMPLAT ÎN FAȚA UNUI LICEU DIN PLOIEȘTI)