Accident la intrarea în mall, provocat de o tânără drogată la volan! Incredibil cum a reacționat prietena ei după impact: ”Nu sunați nicăieri. Plecăm în trei minute” VIDEO

Publicat: 04/06/2020 | 22:26

Dialog halucinant între o tânără drogată și un participant la trafic! După ce o șoferiță de 26 de ani a provocat un accident la intrarea în mall în sectorul șase al Capitalei, prietena ei, aflată în aceeași stare, a avut o discuție incredibilă cu un bărbat, martor la eveniment.

”Vă rog, nu sunați nicăieri, că în trei minute am plecat.

În trei minute plecați? Dar ce-ai băgat? Injectabil? Ai băgat injectabil, nu?

Te rog… în trei minute am plecat.

În trei minute?

Trei minute. Din clipa asta dacă în trei minute nu plecăm, chemați…

Plecați cu mașina? Păi pornește-o, ia vezi!

Chemați la poliție în trei minute dacă nu plecăm!

Dar puteți să plecați cu mașina asta, nu e problemă.”, a fost discuția halucinantă dintre prietena soferiței care a provocat accidentul și un alt participant la trafic.

Mașina a fost grav avariată după impact. Șoferița și-a pierdut conștiența pe moment, fiind transportată la Spitalul Universitar, iar acum este în afara oricărui pericol.

CITEȘTE ȘI: Gelozia, bat-o vina! Cum a reacționat Florin Salam când Roxana Dobre a început să danseze lasciv în fața tuturor la ziua ei de naștere. VIDEO

Poliția din sectorul șase al Capitalei a confirmat faptul că șoferița care a provocat accidentul se afla sub influența substanțelor psihoactive.

CITEȘTE ȘI: Vulpița s-a angajat! Cum s-a descurcat în prima ei zi de muncă

”Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc în parcarea unui complex comercial din sectorul 6.

Conducătorul unui autoturism, femeie în vârstă de 26 de ani, care se deplasa în parcarea unui complex comercial din sectorul 6, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un alt autovehicul parcat.

În urma evenimentului, a rezultat rănirea ușoară a șoferiței, care a fost transportată la Spitalul Universitar.

De asemenea, aceasta a fost testată cu aparatul alocooltest, rezultatul fiind zero și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

În cauza a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența substanțelor psihoactive și vătămare corporală din culpă. ”, se arată în comunicatul poliției.