Accident înfiorător în Sibiu! Doi oameni au murit după ce un TIR şi un microbuz s-au ciocnit

Publicat: 07/03/2020 | 09:18

Un accident înfiorător a avut loc în zorii acestei dimineţi pe o şosea din judeţul Sibiu. Şoferul unui TIR s+a ciocnit de un microbuz, iar în urma impactului violent, doi oameni au murit. Bărbatul aflat la volanul mastodontului a supravieţuit şi, deşi, s-a ales cu câteva răni, el a refuzat să meargă la spital.

Accident mortal în judeţul Sibiu, după ce un TIR a intrat într-un microbuz

Accidentul rutier grav s-a produs în această dimineaţă pe DN1, la km. 291, în zona Fantanita Haiducului. Potrivit informaţiilor oferite de surse din cadrul anchetei, un autotren de transport lemne (fără marfă) s-a ciocnit frontal cu un microbuz. Impactul a fost atât de puternic, încât şoferul de 75 de ani al microbuzului, dar şi pasagerul de 44 de ani au murit la locul incidentului

„S-au descarcerat doua persoane din microbuzul de marfa care erau decedate, doi barbati de aproximativ 44 si 75 de ani din Simeria. Soferului TIR-ului, un barbat de 56 de ani din Covasna, i s-au acordat ingrijiri medicale, dar a refuzat transport la spital”, au transmis reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Sibiu.

ISU Sibiu a trimis patru echipaje SMURD şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. Acolo se află şi un echipaj SAJ. După accident, traficul a fost complet blocat. Polițiștii rutieri au deschis o anchetă ca să afle cum s-a produs tragedia.