Accident grav pe A1! Două persoane au decedat, iar un autoturism a luat foc în urma impactului

Publicat: 25/02/2021 | 23:07

Un accident grav a avut loc pe autostrada A1, pe sensul de circulație Timișoara-Arad. În urma impactului violent un copil şi un bărbat au decedat, iar alte cinci persoane au fost rănite.

Accidentul a avut loc joi seara, iar potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, mai multe echipaje de prim-ajutor au fost trimise la faţa locului, între care cele de descarcerare. (CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GRAV ÎN PIAȚA CONSTITUȚIEI, DIN CAPITALĂ! UN MOTOCICLIST A INTRAT ÎN PLIN ÎNTR-UN AUTOTURISM)

ISU precizează că au fost implicate două autoturisme, iar în urma impactului, una dintre maşini a luat foc. Cele cinci persoane rănite au fost preluate și duse la spital pentru îngrijiri medicale, printre ele se află şi un copil.

Poliţiştii Biroului de Autostrăzi fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara a anunțat că circulația este oprită pe autostrada A1, sensul de mers Arad – Nădlac, km 526. Traficul este deviat prin nod rutier Orțișoara pe drum județean și DN 69 Arad – Timișoara.

(VEZI ȘI: UN ȘOFER ÎNCEPĂTOR A PROVOCAT UN ACCIDENT GRAV! O FEMEIE ȘI UN COPIL DE 9 LUNI AU FOST LOVIȚI DE UN AUTOTURISM)