Accident grav la vama Nădlac. Un microbuz plin cu pasageri a intrat în coliziune cu un tir

Publicat: 14/06/2021 | 07:26

Accident grav la vama Nădlac. A fost implicat un microbuz de transport persoane, cu 17 persoane (cu tot cu șofer), toate de naționalitate ucraineană. Microbuzul a intrat in coliziune cu un autotren parcat pe banda de urgență, pe autostrada A1, la ieșire spre Ungaria.

În urma impactului a decedat o persoană, pasager in microbuz, unei persoane de sex feminin fiindu-i efectuate manevre de resuscitare.

În vehicul mai era un minor de 8 ani, acesta fiind transportat la spital împreună cu ceilalți pasageri, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Accidentul a avut loc înainte de Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II, 17 oameni au fost răniți, iar o persoană a murit, informează ISU Arad.

În microbuz se aflau 17 persoane din care 16 ucraineni şi un cetăţean moldovean.

Microbuzul are număr de Cehia, iar pasagerii sunt ucrainieni.

Din cele 17 persoane care au fost în microbuz, o persoană este decedată, o femeie este în stop cardiorespirator, resuscitată, scoasă din stop şi transportată intubată la UPU, iar alte 2 persoane au traumatisme grave

16 victime din microbuz merg la spital. Printre cei care merg la spital este şi un copil. O persoană la morgă şi şoferul TIR-ului rămâne la faţa locului pentru că nu este rănit.