Accident grav la ieșirea de pe autostrada București-Pitești. Un bărbat a murit pe loc

Publicat: 19/04/2021 | 11:11

Un accident grav a avut loc azi-noapte la ieșirea de pe autostrada București-Pitești. O autoutilitară și un autoturism s-au ciocnit violent. În urma impactului, un bărbat și-a pierdut viața.

Accidentul s-a produs în localitatea Căteasca, la ieșirea de pe A1 spre Craiova, între o autoutilitară și un autoturism. La fața locului, pompierii au intervenit cu o autospecială de descarcerare grea și două echipaje SMURD, iar în sprijinul acestora s-a deplasat și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean.

Un bărbat de 45 de ani a rămas încarcerat între fiarele contorsionate. Acesta a fost extras de către pompieri, fiind în stop cardio-respirator. I s-au efectuat manevre de resuscitare, însă din păcate nu a răspuns eforturilor echipajelor de intervenție

Celelalte victime, un bărbat de 44 de ani și un copil de 11 ani au suferit răni ușoare, au primit îngrijirile medicale la fața locului și nu au necesitat transportul la spital. Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.