Accident grav în Vaslui! Un camion a fost lovit de două trenuri. În urma impactului mai multe persoane au fost rănite

Publicat: 15/04/2021 | 11:26

Accident în Vaslui, joi dimineață,  în apropierea localității Roșiești. Un camion a fost lovit inițial de un tren de marfă, apoi, la numai câteva minute distanță un tren de călători.

În urma impactului o femeie care se afla în trenul de pasageri a fost rănită, fiind în stare de conștientă. Aceasta a suferit un traumatism cranio-cerebral minor. (CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GRAV ÎN TELEORMAN! TREI MAȘINI S-AU FĂCUT PRAF. A FOST SOLICITATĂ INTERVENȚIA UNUI ELICOPTER SMURD)

„Detaşamentul de pompieri Vaslui intervine cu trei autospeciale echipate cu module pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare grea şi două ambulanţe SMURD tip B2, încadrate cu echipaje, la un accident produs la trecerea de nivel peste calea ferată din localitatea Roşieşti. La faţa locului a fost deplasată şi o ambulanţă tip C aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui. Din primele informaţii, autovehiculul de mare tonaj a fost lovit de două garnituri de tren”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu, citat de Agerpres.

Incidentul a avut loc la trecerea de nivel peste calea ferată din localitatea Roşieşti, judeţul Vaslui. Trenul de călători care a lovit camionul circula pe ruta Iaşi – Bârlad, însă și ruta Galaţi – Cluj-Napoca a fost afectată.

(VEZI ȘI:  ACCIDENT ÎN TELEORMAN! UN TÂNĂR A PLONJAT CU MAȘINA ÎN RÂU ȘI A AJUNS ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL)

 

Sursa foto: ISU