Accident grav în Teleorman! Trei mașini s-au făcut praf. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD

Publicat: 11/04/2021 | 18:17

Trei autoturisme s-au făcut praf pe o șosea din Teleorman în urmă cu puțin timp. Cinci persoane au fost rănite, printre ele și un copil de doi ani. Un elicopterul SMURD a aterizat la locul accidentului.

Accidentul rutier s-a produs în localitatea Vitănești, pe DN6. Cele trei autoturisme au intrat în coliziune și din impact cinci persoane au fost rănit. Un elicopter SMURD a aterizat în apropiere, iar medicii acordă îngrijiri copilului de doi ani. Acesta a suferit fractură deschisă la membrul superior stâng, va fi preluat de elicopterul SMURD si transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din București.

La fata locului intervin mai multe ambulanțe, iar traficul a fost complet blocat. (CITEȘTE ȘI: ACCIDENT ÎN TELEORMAN! UN TÂNĂR A PLONJAT CU MAȘINA ÎN RÂU ȘI A AJUNS ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL)

Dintre cei patru adulți, o femeie de 33 de ani a fost transportată la U.P.U. Alexandria pentru investigații medicale amănunţite. Celelalte trei persoane adulte au refuzat să meargă la spital.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

(VEZI ȘI: DESTIN CUMPLIT PENTRU UN TÂNĂR DIN TELEORMAN. A FOST STRIVIT DE TRACTORUL PE CARE LUCRA ÎNTR-O CLIPĂ DE NEATENȚIE)