Accident grav în județul Timiș. Două persoane au murit, alte cinci au fost rănite. FOTO

Publicat: 30/01/2020 | 11:03

Două persoane au murit şi cinci au fost răniteîn urma unui accident care a avut loc joi dimineaţă, pe DN6, în judeţul Timiş, la ieşire din localitatea Lovrin.

Conform ISU Timiş, în accidentul rutier de pe DN 6, la iesire din localitatea Lovrin spre Sânnicolau Mare au fost implicate două autoturisme. În  urma impactului, un autoturism a rămas pe carosabil, blocând ambele sensuri de circulaţie, iar cel de-al doilea a fost aruncat în afara părţii carosabile.

La locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de transport persoane şi victime multiple, 14 pompieri şi 4 echipaje SAJ, potrivit news.ro.

În  autoturismul aflat în afara părţii carosabile se aflau 5 persoane – 3 bărbaţi, o femeie şi un copil de aproximativ 3 luni. Trei  persoane, conştiente, au fost trasportate la spital de către echipajele SAJ. O persoană a fost transportată la spital de echipajul SMURD. Un bărbat crănit  va fi  transportat la spital cu elicopterul SMURD.

În autoturismul aflat pe partea carosabilă se aflau două persoane găsite inconştiente, care au decedat.