Accident grav în Constanța. O mașină s-a răsturnat, iar un tânăr a murit la spital. FOTO

Publicat: 20/06/2020 | 11:28

Un accident grav s-a petrecut vineri, în Constanța, iar un tânăr de 26 de ani a murit. Totul s-a întâmplat în zona Tomis III. Două autoturisme au fost implicate, iar unul s-a răsturnat.

VEZI AICI: ACCIDENT GRAV LA CONSTANȚA. O PERSOANĂ A MURIT DUPĂ CE S-A IZBIT FRONTAL CU MAȘINA DE UN COPAC VIDEO

Potrivit IPJ Constanța, vineri, “în jurul orei 17:30, o femeie de 70 de ani a condus un autoturism pe strada Zmeurei, dinspre Tulcei către Soveja, iar la intersecţia cu aceasta, pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatorului Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un  barbat, de 26 de ani, pe strada Soveja, banda a doua, dinspre bulevardul Tomis către strada Ştefăniţă Vodă.

NU RATA: UN BĂRBAT DE 74 DE ANI A PROVOCAT UN ACCIDENT VIOLENT ÎN CONSTANȚA! MAȘINA S-A RĂSTURNAT, IAR ȘOFERUL ȘI PASAGERA AU AJUNS LA SPITAL

În urma coliziunii, autoturismul  s-a  răsturnat pe carosabil, fiind proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o tânără de 20 de ani, din sens opus. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto”.

A murit la spital!

Potrivit replicaonline.ro, tânărul în vârstă de 26 de ani a fost transporat la spital în stare gravă, cu traumatism cranian grav. Imediat, la camera de resuscitare a intrat în stop cardiac și a fost resuscitat cu succes. Ulterior, bărbatul a încetat din viață.

La accident au intervenit un echipaj SAJ C2 și un echipaj Smurd B, potrivit autorităților.