Accident grav în Capitală! Au fost implicate 6 mașini. VIDEO

Publicat: 03/06/2020 | 22:29

Accident grav în Capitală! Au fost implicate 6 mașini. Din fericire, nu au fost victime.

Accidentul a avut loc la intersecția Bulevardului Brâncoveanu cu strada Nițu Vasile. Au fost blocate benzile 1 și 2, sensul către șoseaua Olteniței.Trafic a fost oprit spre Brancoveanu de la Petrom Covasna.

Din fericire, nu au existat victime.

Un prezentator TV a fost implicat într-un accident

Un cunoscut prezentator de știri din țara noastră a fost implicat, în weekend, într-un accident de circulație, din această cauză urmând o perioadă mai lungă de rec perare.

Accidentul în care a fost implicat prezentatorul TV nu a fost foarte grav, însă convalescența durează, Cosmin Prelipceanu spunând că, atunci când va fi cazul, va interveni telefonic la Digi 24 pentru a comenta cele mai interesante subicte ale fiecărei zile. Totodată, Prelipceanu a menționat că doctorii au avut grijă de el și se află ”pe mâini bune”, dar revenirea ”pe sticlă” va avea loc numai atunci când doctorul îi va permite.

”Doctori buni au avut grijă de mine, dar recuperarea continuă, sunt pe mâini bune, când mă lasă doctorul, mă întorc”, a promis Cosmin Prelipceanu, potrivit digi24.ro(CITEȘTE ȘI: ACCIDENT DRAMATIC, LA IEȘIRE DIN TIMIȘOARA. O MAȘINĂ S-A RĂSTURNAT ȘI TREI PERSOANE AU AJUNS LA SPITAL. FOTO)