Accident grav, în bucătărie! Ce a pățit Chef Sorin Bontea? Fanii au fost îngroziți când au văzut imaginile. „O fi semn pentru sezonul 8?”

Publicat: 13/06/2020 | 09:27

Sorin Bontea, unul dintre cei mai iubiți Chefi din România a comis-o de această dată. Acesta a avut parte de un accident în bucătărie și s-a ales cu o rană de zile mari. Sorin a postat pe rețelele de socializare rana pe care și-a făcut-o, iar fanii au fost îngroziți de imaginile pe care le-au văzut.

Fanii emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1, au avut parte de un șoc acum câteva zile. Chef Sorin Bontea a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care le prezintă cu ce s-a ales după o zi în bucătărie.  Acesta s-a accidentat destul de rău și a împărtășit pățania cu urmăritorii săi din mediul online. (CITEȘTE ȘI: ACUZAȚI DE “BLAT” DUPĂ CE AU CÂȘTIGAT “ASIA EXPRESS”, RĂZVAN FODOR ȘI SORIN BONTEA AU IEȘIT LA ATAC: “E O JIGNIRE! NIȘTE OAMENI NORMALI LA CAP…”)

În agitația din bucătărie Chef Sorin Bontea nu a fost atent și a reușit să se accidenteze destul de rău. Acesta s-a ales cu o rană puternică la una dintre mâini, o arsură de zile mari, la mâna stângă.

Cum a avut loc accidentul? „Graba, cuptor încins”

Fotografia cu arsura chefului a devenit repede virală, iar fanii au fost îngrijorați când au văzut imaginile și au încercat să afle ce s-a întâmplat.

Răspunsul lui Chef Sorin Bontea nu a întârziat să apară: „Graba, cuptor încins, scos tigaia direct cu mâna”. (VEZI ȘI: SORIN BONTEA, DETALII PICANTE DIN RELAȚIA CU SOȚIA. CUM A CUCERIT-O CELEBRUL CHEF PE FEMEIA CU CARE ESTE CĂSĂTORIT DE PESTE 30 DE ANI)

Fotografia juratului emisiunii „Chefi la cuțite” a adunat imediat peste 21.500 de aprecieri și sute de comentarii, multe dintre ele fiind fie urări de însănătoșire grabnică, sau sfaturi utile pentru a trata arsura.

„Eu când mă plictisesc și nu mai am ce să prăjesc, mai prăjesc câte o mână, de-a mea în cazul de față!”, a mai spus Chef Sorin Bontea.