Accident grav în Argeș. Un șofer cu permisul suspendat s-a izbit cu mașina de un alt autoturism, apoi a ricoșat într-un pod și s-a răsturnat

Publicat: 21/04/2021 | 10:28

Accident grav în județul Argeș. Două autoturisme s-au ciocnit violent, iar din impact una dintre mașini a izbit un cap de pod și apoi s-a răsturnat. Doi tineri de 13 și 18 ani au fost transportați la spital.

Coliziunea s-a produs în localitatea Moșoaia. Din primele verificări, un bărbat de 39 de ani, din comuna Ciomagești, care conducea un autoturism pe DN 67 B,  a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, în aceeași direcție de mers, de un tânăr de 19 ani, din comuna Bărăști, jud. Olt. Șoferul primului autoturism a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă, a izbit un cap de pod, iar autoturismul s-a răsturnat.

Un băiat de 13 ani și o tânără de 18 ani, pasageri în autoturismul care s-a răsturnat, au primit îngrijiri medicale de la echipajele specializate și au fost transportați la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauza, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Mașina răsturnată s-a făcut bucăți. Bara a zburat într-un copac, iar puntea din spate s-a desprins de autoturism. Mașina a rămas suspendată pe plafon.

În urma verificărilor ulterioare efectuate de polițiști a reieșit faptul că bărbatul de 39 de ani, din Ciomagești, avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat din data de 04 aprilie.