Accident grav în Argeș! Au scăpat cu viață ca printr-o minune. VIDEO

Publicat: 13/12/2019 | 17:10

Un accident grav s-a petrecut in urma cu putin timp in judetul Arges. Doua autoturisme s-au ciocnit violent si din impact una s-a rasturnat si s-a oprit intr-un gard, iar cealalta a ajuns in sant. Trei victime au fost ranite, printre care si un barbat cu leziuni grave, care a fost preluat de medici si transportat la spital. Martorii sunt ingroziti de violenta impactului si uimiti ca au scapat cu viata pasagerii.

Din primele date, un barbat de 25 de ani, din Topoloveni, care conducea un autoturism pe DJ 702 G, in localitatea Cateasca, intr-o intersectie semnalizata, nu a acordat prioritate de trecere si a intrat in coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 45 de ani.

In urma accidentului, cei doi conducatori auto si pasagerul de 43 de ani, din al doilea autoturism au fost raniti. Politistii efectueaza cercetari pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care a avut loc accidentul.
Bărbatul de 25 de ani este transportat de către echipajul SMURD la spital, celelalte doua victime au primit îngrijiri medicale la fața locului. Martorii sunt socati si spun ca doar o minune i-a salvat.