Accident grav în Alba! Două persoane au murit, după ce mașina lor a lovit un cap de pod

Publicat: 20/12/2020 | 13:11

Un accident grav a avut loc pe o șosea din Alba. Două persoane și-au pierdut viața, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un cap de pod.

Din primele informații se pare că șoferul în vârstă de 27 de ani ar fi pierdut controlul asupra volanului și a lovit cu putere un cap de pod. Autoturismul a ricoșat în parapetul de pe marginea șoselei, iar conducătorul auto și pasagerul aflat pe locul din dreapta au suferit răni grave. (CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎN MUZICA ROMÂNEASCĂ! CÂNTĂREȚUL DUMITRU STROIE A MURIT LA NUMAI 30 DE ANI ÎNTR-UN CUMPLIT ACCIDENT)

Martorii au sunat imediat la 112, însă atunci când echipajele de intervenție au ajuns la locul accidentului i-au găsit pe cei doi bărbați din mașină fără suflare.

„La momentul ajungerii forțelor de intervenție la locul accidentului, ambele victime se aflau în stop cardio-respirator, având politraumatisme severe.”, a declarat Radu Botezan, purtător de cuvânt ISU Alba.

„A pierdut controlul direcției”

Polițiștii au început cercetările și au deschis un dosar penal. Accidentul a fost atât de violent, încât una dintre roțile mașinii a fost aruncată în șanțul din apropiere. (VEZI ȘI: DESTIN CUMPLIT PENTRU RODICA, O FEMEIE DE 46 DE ANI. A MURIT ÎN URMA UNUI ACCIDENT, DUPĂ CE S-A IZBIT CU MAȘINA DE O CRUCE DE MARMURĂ)

„Într-o succesiune de curbe, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un cap de pod.”, a declarat Răzvan Muntean, șef Biroul Drumuri Naționale