Accident grav cu un microbuz la Turnu Măgurele! După impact, autoturismul s-a răsturnat

Publicat: 05/01/2021 | 10:50

Impact violent în această dimineață în Teleorman. Un microbuz de transport persoane și un autoturism au intrat în coliziune și în urma impactului, microbuzul s-a răsturnat pe șosea. Patru pasageri se aflau în interior, iar doi dintre ei au fost răniți și transportați la spital.

Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Popa Șapcă și Griviței din Turnu Măgurele. Microbuzul de transport persoane a intrat în coliziune cu autoturismul. Lovitura a fost atât de puternică, încât acesta s-a răsturnat. La fața locului au intervenit echipaje de pompieri, o ambulanță SMURD,  și un echipaj medical al Serviciului Județean de Ambulanță Teleorman. (CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GRAV! UN AUTOTURISM S-A RĂSTURNAT ȘI S-A FĂCUT PRAF PE O ȘOSEA DIN TELEORMAN)

În microbuz erau patru călători în acel moment. Pentru două persoane, cursa s-a terminat la spital. Șoferul autoturismului, o femeie de aproximativ 30 de ani, a fost preluată de echipajul medical SAJ, iar cealaltă victimă, un bărbat de cca. 50 de ani, pasager al microbuzului, cu un traumatism la nivelul membrelor inferioare, a fost preluat de echipajul SMURD Turnu Măgurele.

Ambele victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din municipiul Alexandria pentru îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă și urmează să stabilească în ce condiții s-a produs accidentul.

(VEZI ȘI: ACCIDENT GRAV PE AUTOSTRADA BUCUREȘTI-PITEȘTI. UN AUTOTURISM SCĂPAT DE SUB CONTROL S-A IZBIT DE PARAPET ȘI S-A RĂSTURNAT)