Accident devastator, în Giurgiu! Un bărbat de 45 de ani și-a pierdut viața

Publicat: 16/03/2020 | 23:34

În această seară, un cumplit accident a avut loc în Giurgiu, în urma ciocnirii violente dintre un autoturism și un autotren. Din păcate, un bărbat de 45 de ani și-a pierdut viața. 

Un bărbat de 45 de ani și-a pierdut viața în această seară, în urma unui accident violent produs în Giurgiu. Din primele informații, se pare că tragedia s-a petrecut pe A 1, la km 23 și au fost implicate două autovehicule: un autotren și un autoturism.

La fața locului a intervenit imediat ISU Giurgiu, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului Bolintin Deal. De asemenea, a sosit și un echipaj SAJ Giurgiu, dar și echipaje din cadrul ISU BIF, dotate cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță Smurd și un echipaj SAJ Ilfov.

Pompierii asigură măsurile PSI la fața locului și vor acționa pentru sablarea carosabilului, la finalizarea cercetărilor de către Poliție. Din păcate, pentru un bărbat de 45 de ani, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic și s-a constatat decesul acestuia.