Accident cumplit la Schitu Duca. Șoferul unui autoturism a murit la volan

Publicat: 08/01/2021 | 14:38

Un cumplit accident s-a petrecut astăzi la Schitu Duca, Iași. Din primele informații oferite de presa locală, se pare că șoferul unui autoturism a murit la volan.

Potrivit informațiilor oferite de bzi.ro, un conducător auto a făcut infarct la volan, iar din această cauză, mașina pe care o conducea a ieșit de pe carosabil și s-a oprit într-un copac.

La fața locului au intervenit de urgență pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţe, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ca bărbatul să fie salvat. Acesta avea 60 de ani și în momentul în care echipajele de salvare au sosit la locul accidentului, a fost găsit inconștient.

Ieri s-a produs un carambol în Brașov

Accident grav pe centura municipiului Brașov miercuri dimineață. 23 de mașini s-au ciocnit în lanț.

Accidentele de circulație au avut loc miercuri dimineață în jurul orei 8, s-au petrecut concomitent, pe varianta ocolitoare a municipiului Braşov.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, în total, într-un accident în lanţ şi câteva tamponări au fost implicate 23 de autovehicule, acestea din urmă fără victime, informează Agerpres.

În zona accidentului, la ieşirea din municipiul Braşov spre comuna Sânpetru, miercuri dimineaţa carosabilul era umed şi vizibilitatea redusă, din cauza ceţii.