Accident cumplit în Mureș! Sunt șase victime printre care și copii, după ce două autoturisme s-au ciocnit violent

Publicat: 29/02/2020 | 19:23

În această seară, un cumplit accident auto a avut loc în Mureș! Din primele informații, se pare că două autoturisme s-au ciocnit violent, iar în urma impactului puternic au rezultat șase victime. 

Un grav accident de circulație a avut loc în această seară, în localitatea Neagra din Mureș. Două autoturisme s-au ciocnit violent, iar în urma impactului au rezultat șase victime. Din primele informații, se pare că nu există niciun deces și toate cele șase persoane implicate în accident sunt cooperante și conștiente.

Una dintre victime a rămas prinsă în fiarele contorsionate ale mașinii, dar echipajele de urgență ajunse imediat la fața locului au reușit să o elibereze și este în afara oricărui pericol. La fața locului s-au mai deplasat pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda, Garda de Interventie Toplita, doua echipaje SMURD, elicopterul SMURD si un echipaj SAJ, informează ISU Mureș.

În urma accidentului produs, circulația a fost blocată în ambele sensuri, dar reluată ulterior. Printre victime se numără și trei copii, dintre care unul dintre ei este de cod roșu. Micuțul a fost transportat la UPU Tg. Mures cu elicopterul SMURD, celelate victime au fost transportate la spital cu echipajele SMURD si SAJ. Poliția a demarat o anchetă pentru a se stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.