Accident cumplit în Mureș, în a treia zi de Crăciun. O persoană a murit și alte trei au fost rănite

Publicat: 27/12/2020 | 17:03

Un cumplit accident a avut loc astăzi, în a treia zi de Crăciun, în Mureș, localitatea Dumbrăvioara. După ce un autoturism s-a răsturnat, trei persoane au fost rănite și una, din păcate, a fost declarată decedată.

Circulația este blocată pe DN 15, după ce un autoturism s-a răsturnat chiar în a treia zi de Crăciun. În urma accidentului au rezultat 3 victime încarcerate, iar la fața locului se intervine de urgență cu un echipaj de descarcerare, 1 ASAS, 1 echipaj SMURD C1 și 2 echipaje medicale SAJ.

Accidentul rutier s-a produs în localitatea Dumbrăvioara și în aceste momente se lucreaza la extragerea celei de-a 4 victime aflate sub autoturism.

În urma accidentului rutier din localitatea Dumbrăvioara, echipajele medicale au preluat trei victime de cod Roșu care au fost transportate către UPU – SMURD, iar a patra persoană a fost declarată decedată, potrivit informațiilor oferite de ISU Mureș.

Un tânăr fotbalist și-a pierdut viața într-un accident îngrozitor

În urmă cu doar câteva zile, pe un drum forestier din pădurea de pe Valea Blidarului, Firiza, în judeţul Maramureş, s-a produs o tragedie care i-a răvășit pe localnici.

Ionuţ Bota, un tânăr din Baia Mare, fost fotbalist, a murit strivit de un utilaj plin cu lemne. Nenorocirea s-ar fi produs după ce încerca să lege lanțuri de roata peridocului, pentru a avea aderență în pădure, moment în care utilajul a alunecat și l-a prins între roți.

Ajunşi la faţa locului salvatorii, „au constatat accidentul unui barbat aflat la pădure, care a fost prins şi zdrobit sub un peridoc, prezentând leziuni incompatibile cu viaţa”.

Potrivit ISU Maramureş, s-a intervenit „cu 3 echipaje din cadrul Detaşamentului Baia Mare pentru scoaterea unei persoane surprinsă sub un utilaj, în pădurea de pe Valea Blidarului”.