Accident cumplit în Bistrița-Năsăud! Un tânăr de 17 ani și-a pierdut viața într-un accident rutier

Publicat: 28/02/2021 | 12:27

Un accident grav a avut loc în Bistrița-Năsăud. În urma impactului,  un tânăr de numai 17 ani și-a pierdut viața și alți trei au fost răniți.

Tragedia a avut loc chiar în centrul localității, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un stâlp de iluminat în localitatea Rodna, județul Bistrița-Năsăud. Tinerii, trei băieți și o fată, aveau vârste cuprinse între 17 și 22 de ani. Din primele informații, șoferul de 19 ani a pierdut controlul volanului. (CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GRAV! UN MICROBUZ CU 9 ROMÂNI A FOST LOVIT ÎN PLIN DE UN CAMION PE AUTOSTRADĂ, ÎN GERMANIA)

În urma impactului, unul dintre pasageri, de 17 ani, a rămas încarcerat. Când au ajuns pompierii, tânărul era în stop cardio-respirator și nu s-a mai putut face nimic pentru el, în ciuda manevrelor de resuscitare.

„La locul evenimentului a fost găsit un autoturism avariat care a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. A fost identificat conducătorul autoturismului, un tânăr de 19 ani din Maieru, cât și trei pasageri, o tânără de 18 ani din Maieru, un tânăr de 22 de ani din Valea Borcutului și un tânăr de 17 ani din Parva.”, a transmis IPJ Bistrița.

Ceilalți trei pasageri au scăpat doar cu zgârieturi și au fost transportați la spital. Poliția a deschis un dosar penal pe numele șoferului, pentru ucidere din culpă.

(VEZI ȘI: ACCIDENT GRAV PE DN5. PLANUL ROȘU DE INTERVENȚIE A FOST ACTIVAT. UN BĂRBAT A MURIT PE LOC, IAR ALTE ȘAPTE PERSOANE SUNT RĂNITE)