Accident cu ambulanța. Șoferul consumase alcool și a lovit doi măgari. Asistentul a fost rănit

Publicat: 08/06/2020 | 10:42

Accident cu ambulanța în județul Ialomița. Autospeciala a fost puternic avariată, iar asistentul rănit după ce mașina a lovit două animale. Polițiștii au descoperit că șoferul consumase alcool.

VEZI AICI: GRAV ACCIDENT ÎN IALOMIȚA. DOUĂ TINERE DE 17 ANI AU AJUNS LA SPITAL DUPĂ CE O MAȘINĂ S-A RĂSTURNAT PESTE ELE

O ambulanță de la Serviciul Județean Ialomița s-a făcut praf duminică noaptea. Șoferul nu ar fi observat doi măgari aflați pe carosabil, pe carei-a lovit în plin. Accidentul s-a produs pe raza localității Andrasesti.

În urma verificărilor a reieșit că șoferul unei ambulanțe, în timp ce se deplasa pe DN 2A-E60, pe raza localității Andrasesti, a lovit doi ce se aflau pe partea carosabilă. Conducătorul autospecialei a scăpat teafăr, iar asistentul din ambulantă a fost rănit ușor. Animalele au murit pe loc după impact.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT IALOMIȚA. SCENE CUTREMURĂTOARE LA MORGĂ, DUPĂ CE TRUPURILE VICTIMELOR AU FOST LUATE DE RUDE. 15 COPII AU RĂMAS ORFANI DE MAMĂ

De ce a făcut accident cu ambulanța

În urma testării cu aparatul Drager a conducătorului ambulanței, a rezultat o alcoolemie de 0.45 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru recoltarea de probe biologice de sânge.

VEZI ȘI: ACCIDENT CU ȘAPTE VICTIME LA INTRAREA ÎN BACĂU, TREI COPII AU FOST INTERNAȚI LA TERAPIE INTENSIVĂ

Norocul a fost ca în ambulanță nu era niciun pacient în acel moment. În cauza s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe. Și Serviciul de Ambulanță Județean a deschis o anchetă internă.