Accident caImagini terifiante! Căruță spulberată de un autoturism! Miraculos cum au scăpat căruțașul și calul, deși au fost loviți în plin VIDEOruta spulberata

Publicat: 27/01/2020 | 16:38

Imaginile sunt uluitoare și doar un noroc cât carul a făcut ca atât câruțașul, cât și calul să scape cu viață! Căruța a fost, practic, spulberată de un autoturism, în urmă cu o săptămână, pe o stradă din Cornu Luncii, județul Suceava.

Bărbatul a fost aruncat din căruță, iar calul a fost pus la pămând, în urma impactului devastator. La scurt timp după ce autoturismul a lovit căruța, omul s-a ridicat de pe șosea și s-a retras pe marginea ei. Și calul s-a ridicat și a ”tăiat-o” pe o uliță.

Imediat au intervenit doi polițiști care se aflau în zonă și s-au interesat de starea bărbatului căruia moartea i-a trecut prin față.

Vinovat de producerea accidentului este căruțașul, care a intrat pe DN 2E fără să se asigura. Mai mult, totul s-a întâmplat noaptea, astfel că, oricât de preventiv ar fi fost șoferul mașinii, nu ar mai fi putut face nimic.

Accident Cornu Luncii

Imagini terifiante: o căruță este făcută bucăți pe DN 2, la Cornu Luncii, de un autoturism. Accidentul a fost suprins de o cameră de supraveghere din zonă.Singurul rănit a fost șoferul autoturismului. https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2020-01-27/Impactul-dintre-un-autoturism-si-o-caruta-care-i-a-taiat-calea-surprins-de-o-camera-de-supraveghere

Publicată de Monitorul de Suceava pe Luni, 27 ianuarie 2020

Camera de supraveghere a surprins accidentul.

Cel care a avut de suferit în urma accidentului a fost șoferul autoturismului, care a fost transportat de echipajul unei ambulanțe la spital, unde a fost diagnosticat cu un traumatism toraco abdominal, scrie monitorulsv.ro.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat mostre de sânge. Conducătorul atelajului hipo a fost testat și el cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevate mostre de sânge. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală, în cadrul căruia fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.