Acces Direct: Emily Burghelea, ultimatum pentru fostul coleg Radu Rotaru, pe care îl îndeamnă să spună adevărul despre bătăile încasate de Vulpiță: „O să te duci în cap”

Publicat: 18/06/2020 | 08:32

În urma scandalului de la Acces Direct, Emily Burghelea și Radu Rotaru, reporterul special al emisiunii, au ajuns la cuțite. Cei doi au avut o confruntare puternică pe Instagram, în cadrul unui live.

Emily Burghelea și Radu Rotaru, fostul ei coleg de la Acces Direct s-au confruntat pe Instagram, într-un live făcut de acesta. Radu a intrat pe rețeaua de socializare pentru a nega toate lucrurile spuse de fosta asistentă însă…surpriză!

NU RATA – REPORTERUL SPECIAL ACCES DIRECT REACȚIONEAZĂ, DUPĂ CE EMILY BURGHELEA A DEMISIONAT. RADU ROTARU: „VERONICA NU A FOST AGRESATĂ”

La live a luat parte nimeni alta decât Emily Burghelea, care i-a dat un ultimatum fostului său coleg și l-a îndemnat să spună adevărul și să recunoască faptul că Vulpița este, într-adevăr, bătută de Viorel. Deși Radu Rotaru a ignorat prezența fostei asistente pe live-ul său, ceilalți internauți, în număr de peste 1.000, cereau cu insistență ca Radu să îi răspundă lui Emily la mesajele pe care le primea din partea ei.

„Radu, tu poți mai mult. Radu, ai onoare. Spune acum tot ce știi. Încă mai este timp. O să îți pară rău. Dacă nu spui acum adevărul, eu o să zic adevărul până la capăt. Radu, ai deminitate. Am demisionat? I-am chemat la o petrecere (pe Vulpița și Viorel, n.r.), cu ce am greșit? Nu îți scriu ție demisia. O să te duci în cap, nici în al 12-lea ceas nu vrei să recunoști. La revedere! Ți-am dat ultima șansă să spui adevărul” i-a scris Emily Burghelea lui Radu Rotaru, pe Instagram.

Radu Rotaru are un alt fir al poveștii

În urmă cu doar câteva zile, Radu Rotaru făcea mărturisiri total diferite față de cele ale lui Emily, pe contul său de Instagram. Reporterul special Acces Direct povestea că nimic nu este adevărat și că s-ar fi implicat cu siguranță, dacă ar fi știut că Vulpița este agresată de Viorel.

„Emily a fost dată afară. Și…da, se va spune mâine, în emisiune. Eu, în calitate de prieten al Veronicăi, nu aș fi acceptat așa ceva. Mai mult, i-am zis mereu lui Viorel, atunci când a jignit-o, să nu o mai facă. Am primit câteva mesaje să plec și eu.

CITEȘTE ȘI – EMILY BURGHELEA, FĂCUTĂ PRAF DE RADU ROTARU. REPORTERUL SPECIAL ACCES DIRECT, ACUZE GRAVE LA ADRESA ASISTENTEI: „ORICE FEMEIE CARE VREA SĂ IASĂ DINTR-O SITUAȚIE, SE TRANSFORMĂ ÎN…”

Adevărul întotdeauna iese la iveală. Nu am fost pus de Acces Direct să fac un live, aici e contul meu personal și vorbesc despre ce vreau eu. Vreți să avem altă asistentă la Acces Direct? Nu vreți să fie și un asistent, să se deschidă porțile pentru un asistent? Emily nu a avut demnitate față de noi. Emily e prietenă…sau așa consideram eu. Orice femeie care vrea să se scoată dintr-o situație, se transformă într-un înger păzitor. Asta s-a întâmplat și în cazul ei, i-am zis și după emisiune, nu e nimic de ascuns. Repet, nu a demisionat.

Nu țin cu Emily. Veronica nu a fost agresată de Viorel, eu și Doina am fi fost primii care am fi aflat asta și am fi luat măsuri. Vorbim mereu cu ei, ne sună, îi sunăm și noi și suntem prieteni și avem o legătură apropiată. Ei sunt străini de București, e bine să aibă prieteni” a spus Radu Rotaru, pe live-ul făcut pe contul lui de Instagram, în urmă cu doar câteva zile, înainte să se afle de faptul că Emily i-a chemat la ea acasă pe Vulpița și Viorel, încălcând regulile emisiunii.