Abia acum s-a aflat! Un concurent din Asia Express a trișat și a ascuns o sumă mare de bani în timpul competiției. Despre cine este vorba

Publicat: 28/04/2020 | 23:28

Adevărul a ieșit la iveală! Gestul condamnabil făcut de un concurent în timpul competiției Asia Express. Acesta a trișat și a reușit să păcălească o echipă întreagă de oameni în timpul jocului care a avut loc în Asia. 150 de euro a ascuns concurentul care a fost dat în vileag abia acum de un alt coleg de competiție.

În Asia Express regulile sunt foarte stricte. Concurenții care se încumetă să plece în cursele dificile din Asia trebuie să trăiască fără bani și fără telefon mobil pe tot parcursul celor aproape două luni de adrenalină continuă. Din acest motiv, mulți dintre competitori s-au văzut nevoiți să-și croiască propriul drum către supraviețuire.

Pentru mulți, asta a însemnat și trișarea. În timpul emisiunii de luni seară de la XNS, Dorian Popa, unul dintre concurenții sezonului 1 Asia Express, a mărturisit că Daniela Crudu a fost cea care a comis o neregulă fundamentală a concursului. Sexoasa bruneta a ascuns în șosete suma de 150 de euro, bani pe care i-a pierdut destul de repede în timpul alergăturii din Vietnam.

”Cine putea să aibă 150 de euro în Asia Express și să îi piardă în cursă?”, a spus Dorian înainte să-i divulge identitatea brunetei.

CITEȘTE ȘI: Fiul lui Nicolae Guță s-a lăudat cu mașina făcută cadou soției, dar un prieten i-a dat rușine imediat: ”La valoarea ta costă cam puțin” Ce i-a răspuns Nicu Guță

De asemenea, Liviu Vârciu a adăugat spunând că nu este singura sumă ascunsă de fosta asistentă TV. Daniela ar fi ascuns și 50 de dolari într-un pachet de gume. Fapt de care s-a dat singură de gol în fața unei persoane, când i-a cerut o gumă și i-a înmânat întregul pachet, scoțând banii în fața camerei de luat vederi.

CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan, despre cea mai mare dramă a vieții sale. Vedeta și-a emoționat fanii cu povestea sa