Abia acum s-a aflat! Lidia Buble, mărturisiri șocante: ”M-a bătut de față cu toți!” Prin ce chinuri a trecut vedeta

Publicat: 13/06/2020 | 16:37

Lidia Buble a făcut mărturisiri șocante în fața tuturor despre agresiunile fizice prin care a trecut în urmă cu ceva timp. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a povestit totul de curând într-o emisiune TV.

Lidia Buble a povestit cu sinceritate despre bătăile crunte pe care le-a suportat în copilărie din partea tatăllui său. Bărbatul, preot penticostal, îi aplica corecții fizice cântăreței de fiecare dat când nu asculta cu sfințenie regulile casei.

CITEȘTE ȘI: Andrew Tate, reținut într-un dosar pentru omor și trafic de droguri. Primele declarații ale fostului “cumnat” al Biancăi Drăgușanu

Mai mult, artista a mărturisit că de multe ori a trebuit să doarmă afară, pe preș, din cauză că ajungea prea târziu acasă.

Lidia Buble nu avea voie, potrivit hotărârilor luate de tată ei, să ajungă în casă mai târziu de ora 10 seara. Astfel într-una din zile, când actuala cântăreață a depășit ora cu pricina, a fost pusă la punct chiar în fața colegilor.

CITEȘTE ȘI: Vești bune în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară! Artista va fi externată. A început să își recapete mobilitate: clipește și își mișcă membrele

Cântăreața a spus că după bătaia primită de la tatăl ei în fața colegilor îi venea să intre în pământ de rușine.

„Mi s-a întâmplat de multe ori să dorm pe preș. Dacă întârziam peste ora 10, auzeam: du-te de unde ai venit!”, a spus Lidia într-o emisiune TV.

De asemenea, într-o altă data, după ce făcuse o gafă ”mare” – fără a oferi detalii – a fost bătută de tatăl ei de față cu toți colegii.

CITEȘTE ȘI: Mara Bănică şi Serghei Mizil, glume sinistre după ce sicriul lui Costin Mărculescu a fost coborât în groapă! Imaginile care nu s-au difuzat la TV

”A venit tata la școală, făcusem eu o gafă foarte mare și m-a bătut de față cu toți colegii. Păi atunci îmi venea să fac o groapă mare și să intru în pământ. M-am simțit prost, îți dai seama!”, declarat Lidia Buble.