Abia acum s-a aflat! De ce nu gătea Denisa Răducu în casă: ”Nu voia să…”

Publicat: 20/02/2020 | 15:10

Abia acum s-a aflat! De ce nu gătea Denisa Răducu în casă. Sora artistei a dezvăluit totul!

Denisa Răducu avea niște reguli pe care le aplica în prorpia locuință. Sora artistei a dezvăluit că îndrăgita cântăreață nu gătea niciodată în casă pentru că nu suporta mirosul de mâncare. De asemenea, Denisa avea apartamentul plin de icoane. În acest fel, ea se simțea mai aproape de Dumnezeu. (CITEȘTE ȘI: FAMILIA REGRETATEI DENISA RĂDUCU, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE MORMÂNTUL EI A ARS CA O TORȚĂ. RĂSTURNARE DE SITUAȚIE)

„Sora mea a fost foarte credincioasă şi o să vedeţi iconiţe şi bombonele, care îi plăceau la nebunie. Astea erau lucrurile care îi dădeau ei speranţă. La început erau medicamente peste tot, dar nu am vrut să lăsăm casa aşa. Obosise şi ea când vedea peste tot medicamente. Am lăsat casa exact cum a avut-o ea, nu am schimbat nimic. Bucătăria e aşa cum a lăsat-o ea. Nu voia să gătească în casă, ca să nu miroasă a mâncare. Voia să fie mereu curat. Ea mânca orice, nu era foarte pretenţioasă. Ştiu că ne-a cerut odată varză, fasole”, povestea sora Denisei.

Ce îi cerea Denisa mamei sale

La vârsta de 27 de ani, Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular, cel mai important tip de cancer de ficat. Artista nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire și s-a stins din viață pe 23 iulie 2017. Denisa a lăsat în urma sa numai lacrimi și durere.

În ultimele luni de viață, familia i-a fost aproape Denisei. În special, mama ei. Femeia a stat zi și noapte la căpătâiul fiicei sale și a încercat în fel și chip să-i mai aline suferința și să îi facă poftele. Geta Dovleac a dezvăluit ce anume îi cerea fiica sa. (CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE BOALA CARE A UCIS-O PE DENISA RĂDUCU! 2 MILIOANE DE ROMÂNI SUFERĂ DE ACEASTĂ MALADIE FĂRĂ SĂ ŞTIE)

„A avut trei şocuri: că am făcut eu cancer, că a văzut contul bancar gol şi când a aflat că are ea cancer, gradul 4. În două săptămâni a luat-o galopantă. Cât am mai chinuit-o şi cu naturistele. Mă vedea că plâng şi spunea că ştiu ceva şi nu îi spun. Ea ştia, că era deşteaptă. De când a aflat şi până pe 23 iulie nu am îndrăznit o dată să o întreb cui lasă casa, maşina, telefonul, în ce să o îmbrac, unde să o duc. Cum să fac aşa ceva? Îmi zicea să îi fac varză călită cu coaste şi mămăliguţă. Mă duceam mereu şi îi cumpăram carne şi îi făceam mămăligă cu pomana porcului. Avea 3 prietene: Alina, Iuli şi Roxana.”, a povestit Geta Dovleac.