Abia acum s-a aflat! Cum se înțelege Betty Salam cu soacra ei: ”Este o femeie…”

Publicat: 12/06/2020 | 17:54

Abia acum s-a aflat! Cum se înțelege Betty Salam cu soacra ei? Ei bine, fiica celebrului manelist a dat totul din casă și le-a mărturisit fanilor care este relația cu mama soțului ei.

De câțiva ani, Betty trăiește o poveste de dragoste ca-n filme cu Cătălin Vișănescu. În 2018, cei doi au devenit pentru prima oară părinți și sunt în culmea fericirii. (CITEȘTE ȘI: FLORIN SALAM, DIN NOU BUNIC? CONFESIUNEA LUI BETTY PE INSTAGRAM LE-A DAT FANILOR DE GÂNDIT)

Există o vorbă în popor, conform căreia mamele de băieți sunt niște soacre tăioase. Ei bine, nu este și cazul mamei lui Cristian Vișănescu. Betty Salam are numai cuvinte de laudă la adresa soacrei sale, care o și ajută cu crelterea băiețelui ei, Matthias.

„Mă ajută mătușa mea, soacra mea. Mama soacră este o femeie…jos pălăria! Este o femeie minunată, este cea mai bună prietenă a mea! Vorbim orice și ne înțelegem super bine”, a dezvăluit Betty într-o emisiune tv.

Betty s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, Cătălin Vişănescu, pe 22 iunie 2018

Cei doi au devenit părinți pe 1 octombrie 2018, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Pe 28 august 2018, artista a împlinit 18 ani. Vă reamintim că fata celebrului artist a fost cerută de soţie pe 11 septembrie 2017 în aeroport, după ce s-a întors dintr-o vacanță în care a fost peste hotare. (VEZI ȘI: FLORIN SALAM S-A TUNS ÎN PLINĂ PANDEMIE! CUM ARATĂ ACUM „REGELE”)

Betty e fiica lui Florin Salam. Ea şi fratele său, Danny, s-au născut în urma mariajului manelistului cu prima lui soţie, cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer pe 12 aprilie 2009. Mama lui Betty avea 27 de ani când a murit.