Abia acum s-a aflat! Cu ce anume a mințit-o Anamaria Prodan pe mama ei pentru a evita un scandal monstru

Publicat: 18/02/2020 | 17:43

Abia acum s-a aflat! Cu ce anume a mințit-o Anamaria Prodan pe mama ei pentru a evita un scandal monstru. Vedeta a dezvăluit totul în cadrul reality show-ului ”Prodanca şi Reghe-Preţul succesului”.

Anamaria Prodan a avut o relație specială cu mama ei. Impresara a iubit-o enorm pe cea care i-a dat viață și a avut grijă de ea până în ultima clipă. Încă nu a reușit să treacă peste pierderea suferită, însă face tot posibilul să îi țină amintirea vie.

Recent, în cadrul reality show-ului ”Prodanca şi Reghe-Preţul succesului”, Anamaria Prodan le-a dezvăluit telespectatorilor că o mințea pe mama ei pentru a evita un scandal monstru. Ei bine, este vorba despre câteva minciuni nevinovate… mai ales atunci când își achiziționa câte un obiect de lux. Cum ar fi o mașină nouă. (CITEȘTE ȘI: CUM A REUȘIT SĂ FACĂ IONELA PRODAN PESTE 2 MILIOANE DE EURO. “A CÂNTAT PÂNĂ A SCUIPAT SÂNGE”)

”Când ne-am luat mașina, ne-am dus să îi arătăm mamei. I-am spus că e cea mai tare mașină, iar ea a întrebat cât am dat pe ea. Și eu mă pregăteam să spun, dar Laur mi-a dat un cot. ”Ei, mamă, 60.000, la mâna a doua, e OK…”. La care mama: ”Cât?! 60.000? Nu mai sunteți sănătoși?”. Făcea un scandal… Noi am dat 380.000! Cu barca la fel! Când a văzut în ziar cât am dat… Aoleu! Ne-a spus că o să murim săraci, că ne batem joc de toată bogăția, că nu e normal, că ne bate Dumnezeu!”, a mărturisit Anamaria Prodan în cadrul reality show-ului ”Prodanca şi Reghe-Preţul succesului”.

Ce avere au Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Sexy-impresara este considerată una dintre cele mai bogate femei din România, reușind să strângă alături de soțul ei, sume consistente. Unele informații plasează cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf – prin primii 100 cei mai bogați oameni din țară, discutându-se despre multe milioane de euro.

Conform informațiilor apărute în presă, familia deține apartamente de lux în America, o astfel de locuință de lux aflându-se chiar în Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump. (VEZI ȘI: ANAMARIA PRODAN… BLONDĂ, CU BRETON ȘI TUNSĂ SCURT! N-O MAI RECUNOȘTI PE STRADĂ)