Abia acum s-a aflat! Ce note a luat Andreea Bălan la Bacalaureat

Publicat: 21/06/2020 | 16:25

Nici vedetele din showbiz-ul românesc n-au scăpat de examenul maturității. Însă… abia acum s-a aflat ce note a luat Andreea Bălan la Bacalaureat.

Nu de puține ori, Andreea Bălan a afirmat faptul că nu a putut să se bucure de anii copilăriei. Drumul spre culmile succesului a fost presărat sacrificii, cu lacrimi și cu traume.

Andreea Bălan avea doar 10 ani, dar avea pe umeri o responsabilitate foarte mare. În loc să se joace cu alți copii, artista trebuia să fie perfectă pe scenă altfel… era pedepsită. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN, REACŢIE INCREDIBILĂ DUPĂ CE MARCEL PAVEL S-A INFECTAT CU NOUL CORONAVIRUS: „EU NU M-AM GÂNDIT CĂ SUNT POZITIVĂ”)

”Când iei un copil de 10 ani și îl pui pe scenă, el nu știe care sunt celelalte opțiuni. Nu știe că de fapt trebuie să se joace cu papușile, să meargă cu bicicleta în parc, să joace șotronul. Eu nu știu să merg pe bicicletă și nu am avut niciodată păpuși Barbie. Credeam că asta e normalitatea, sa urc pe scena, sa cant cum mi se spune, sa fiu un robotel care executa si daca nu o faceam bine, eram pedepsita”, mărturisea Andreea Bălan pentru Viva!

Anii au trecut, iar în ciuda faptului că era mereu plecată prin țară pentru a susține concerte… Andreea Bălan nu a neglijat școala. Vedeta a fost elevă la liceul ”Ion luca Caragiale”, iar la examenul maturității a reușit să obțină media generală de 8,85.

Notele sale de la bacalaureat au fost: Limba și Literatura Română scris – 8,75, Engleză – 9 ,Chimie – 9,40, Matematică – 9,10.

Andreea Bălan vrea custodia exclusivă

Și-a dorit să aibă o familie, însă lucrurile au luat o turnură neașteptată. Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în urmă cu câteva luni și nu mai există cale de întoarcere. Cei doi urmează să semneze actele de divorț, iar artista a mărturisit că vrea să aibă custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are împreună cu actorul. (VEZI ȘI: DOAR AȘA ÎȘI VEDE COPIII GEORGE BURCEA! REGULILE STRICTE IMPUSE DE ANDREEA BĂLAN)

„Da, înainte să depun actele, l-am mai întrebat o dată dacă este sigur că asta vrea și apoi, pe 1 aprilie, le-am depus, deoarece nu a vrut să se schimbe și nu a fost dispus la reconciliere. Nici nu am vrut să stau agățată și să nu depun actele, mai ales fiind vorba și despre anumite fapte despre care s-a aflat public.

Actele sunt depuse cu cererea de custodie exclusivă, dar, dacă el îmi arată în următoarele luni că se implică, putem ajunge la o înțelegere. Că în această perioadă nu sunt concerte, pe de o parte, a fost OK, întrucât am stat acasă și am reușit să le fac pe Ella și Clara să nu simtă această schimbare ca pe un șoc. Dar fetele au nevoie de tatăl lor constant, să vină și să le vadă mereu și să se ocupe de ele. Clara încă se trezește noaptea de trei ori să bea lăptic și îmi este foarte greu să nu dorm nopțile, iar a doua zi să plec la job și să filmez 8-10 ore. E nevoie să mă suplinească și el” a mai spus Andreea Bălan.