Abia acum s-a aflat! Ce notă a obținut Andra la Bacalureat

Publicat: 20/06/2020 | 17:03

Toată lumea o știe pe Andra, dar puțini sunt cei care știu ce note a luat artista la examenul maturității. Cântăreața a fost o elevă model!

În 2005, Andra a susținut examenul de Bacalaureat. Artista a urmat cursurile Colegiului Economic „A.D Xenopol”, dar în același timp, susținea și concerte în toată țara. Însă, Andra nu a neglijat școala și a fost o elevă model.

Vedeta a avut o medie generală de 9,07. A obţinut note maxime la Limba română și Engleză, iar cea mai mică notă a luat-o la Geografie: 7,7. După liceu, Andra a absolvit Facultatea de Pedagogie Muzicală din cadrul Universitatății Spiru Haret. (CITEȘTE ȘI: CE MAȘINĂ DE LUX CONDUCE ANDRA MĂRUȚĂ. JURATA DE LA ROMÂNII AU TALENT ARE O ADEVĂRATĂ BIJUTERIE ÎN GARAJ)

Pe Andra și Cătălin Măruță i-a apropiat izolarea la domiciliu

Pe Andra și Cătălin Măruță i-a apropiat izolarea la domiciliu. Timpul petrecut non-stop împreună le-a sudat și mai mult relația. Cei doi s-au ocupat mai mult de vlog, mai ales că David și Eva sunt extrem de dezinvolți în fața camerelor de filmat. (VEZI ȘI: CÂȚI BANI ADUC ACASĂ ANDRA ȘI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ? CEI DOI ÎȘI POT CUMPĂRA O GARSONIERĂ ÎN FIECARE LUNĂ)

„A fost distractiv, nu mă pot plânge deloc, a fost foarte plăcut să petrecem atât de mult timp împreună. Weekend-urile au fost pline de aventuri, ca să zic așa, adică ne-am transformat casa într-un loc de joacă. Am gătit împreună, ne-am uitat la filme, am făcut ordine împreună. Nu ne-am mai uitat la ceas atât de des, iar asta a fost foarte plăcut.

Este cu siguranță cel mai frumos lucru care a ieșit din această perioadă foarte grea pentru noi toți. Am și filmat, am făcut un episod de vlog în mașină… deși eram în parcare. Eva și David sunt foarte dezinvolți în fața camerelor, fac parte dintr-o generație uimitoare, sunt mult mai siguri pe ei decât eram noi la vârsta lor și cred că și mult mai creativi.

Ne-am adus aminte de primii noștri ani împreună, când locuiam într-un apartament cu două camere și zilele începeau lent, ne lăsam greu convinși să ne dăm jos din pat sâmbetele și duminicile. A fost acum o vacanță, pentru că eu nu am mai avut concerte în weekend, iar el nu a mai prezentat evenimente.

Sigur, a fost versiunea în patru persoane, nu două, dar tot vacanță mi s-a părut. Cătălin nu s-a schimbat mult de atunci, poate, aș zice că a devenit mai răbdător, mai atent la cei din jur. Copiii ne fac să creștem odată cu ei, a mărturisit Andra într-un interviu pentru Libertatea.