Abia acum s-a aflat! Anamaria Prodan a rămas fără bărbat din cauza unei femei celebre

Publicat: 01/05/2021 | 14:10

Anamaria Prodan a povestit de curând că Lorena Balaci i-a furat bărbatul în urmă cu mai bine de 20 de ani. Cunoscuta impresară era complet îndrăgostită de fotbalistul Eugen Trică, când fiica lui Ilie Balaci și-a băgat „coada”.

Într-un interviu acordat recent celor de la Playsport.ro, Anamaria Prodan și-a adus aminte de perioada în care ea și Lorena Balaci au fost rivale în dragoste.

Anamaria Prodan era extrem de entuziasmată de relația cu Eugen Trică, chiar și mama ei implementându-i ideea că el ar putea fi un soț bun.

Când se gândea să facă pasul cel mare cu el, a intervenit Lorena Balaci. Fotbalistul nu doar că a început o relație cu fiica afaceristului din sport, dar a și luat-o de nevastă în anul 1998, având doi copii cu ea ulterior. Căsnicia celor doi s-a rupt însă în anul 2015.

”A fost un scandal foarte urât la vremea aia, dar repet, nu vreau să mai vorbesc despre asta. Nu vreau să fac publică poveste aia. Şi acum, dacă mă văd cu Lorena, ne salutăm, dar atât.”, a povestit Anamaria Prodan.

NU RATA: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, premiați pentru ”Best family lifestyle”

Anamaria Prodan nu a putut să treacă peste suferința provocată și a vrut să se răzbune, pare-se, pe Lorena. În același an în care fostul ei iubit și fiica lui Ilie Balaci s-au căsătorit, impresara l-a cunoscut pe fostul partener al Lorenei, basketbalistul Tiberiu Dumitrescu, cu care s-a căsătorit rapid și a avut două fete. Cei doi au stat împreună până în 2007.

”Ne-am luat băgăjelul şi am plecat în America fără să ştie nimeni, doar în câteva ore ne-am anunţat mamele. Atât. Atunci eu i-am cunoscut mama, el pe a mea şi mi-am dat seama imediat că istoria se repetă.

Aşa a fost cu mama şi cu tata, s-au cunoscut azi şi în trei zile s-au căsătorit. Şi d-asta spun, că în viaţa asta, de undeva, fiecare pas îţi este călăuzit.”, a mai povestit vedeta.

VEZI ȘI: Cadou impresionant, de 300.000 de euro, primit de Anamaria Prodan de la Reghecampf