Abi Talent, victima rasismului. La ce îl supuneau profesorii „Să înțeleagă lumea cum m-am lăsat de școală”

Publicat: 26/12/2020 | 12:07

Abi Talent a povestit într-un interviu pe YouTube cum a ajuns să se lase de școală. Tânărul a mărturisit că a fost victima rasismului și că cei mai mulți profesori îl tratau urât.

„Ca să înțeleagă lumea și cum m-am lăsat eu de școală. Până să iasă tat din pușcărie, auzeam numai de la profesori: Abi, dar tatăl tău e în pușcărie, nu? De față cu toți colegii mei. Profesorii mă făceau să mă simt în ultimul hal de față cu toți colegii mei:  Abi, tatăl tău este închis, nu? Dar ce a făcut? Mă și întrebau! În tot timpul ăsta, la școală, profesorii – oameni maturi de peste 30 de ani – imi ziceau niște chestii care îmi ajungeau direct în stomac.”, a mărturisit, afectat, Abi Talent.

Cea mai mare umilință, din partea profesoarei de matematică

„Șă-ți zic ce mi-a făcut aia (n.r. profesoara) de mate odată, că înnebunești. Aia de mate m-a scos la table și n-am știut să rezolv problema aia. Și mi-a zis așa: Hai, măi, Alberto, prefă-te că ești în șatră și că bulibașă îți dă ție atât, fratelui atât, fratelui atât și fratelui atât. Prefă-te că bulibașa vă împarte tuturor fraților câte un leu. Aveam 14 ani. Imaginează-ți că toți colegii mei când au auzit asta, au făcut (n.r și-au pus mâinile la gură). Au fost șocați de ce a putut să zică zdreanța aia.”, a povestit nervos tânărul de venit celebru.

CITEȘTE ȘI: Abi Talent sare în apărarea lui Lino Golden și dă de pământ cu Alex Velea: ”Ești un copil bătrân”

Abi Talent, despre succesul lui

Tânărul cântăreța mărturisit că nu a făcut bani „peste noapte”: „Eu n-am avut dintr-odată bani de hainele alea sau de la părinți. Eu am strâns bani pentru hainele alea, că-mi doream foarte mult și pentru că vedeam în afară cum se poartă lumea și am vrut să mă port și eu la fel.”, a spus Abi Talent.