Abi Talent și-a pus interlopii în cap! Costel Corduneanu intervine în scandalul cu Alex Velea: „Ești un gunoi!”

Publicat: 21/01/2020 | 11:55

Scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent a ajuns și la urechile lui Costel Corduneanu! Temutul interlop i-a dat „regelui României” o replică de zile mari și l-a atacat în mod direct, în public. 

Certurile dintre Alex Velea și Abi Talent au generat haos în mediul online. Tot mai multe persoane din spațiul public au intervenit în scandalul momentului și și-au spus părerea despre jignirile pe care cei doi le aruncă, unul asupra altuia, pe rețelele de socializare.

Nici interlopul Costel Corduneanu nu a putut să rămână indiferent. După ce a aflat că Abi Talent spune lucruri jignitoare la adresa rivalului său, Alex Velea, Corduneanu l-a făcut praf pe Abi Talent, luându-i apărarea lui Velea! ”Am văzut stirea cum tu, un gunoi, sa vorbesti asa despre Alex velea, un cântăreț talentat si apreciat… gura mica!”a scris Corduneanu, pe rețelele de socializare.

Alex Velea i-a dat diss lui Abi Talent

Acum 2 zile, Alex Velea i-a dat diss lui Abi Talent. În melodia care acum ocupă locul 1 în trending, pe Youtube, Alex Velea i-a scris lui Abi câteva versuri dure, prin intermediul cărora își spune, în mod direct, părerea despre rivalul său. Diss-ul lansat de Velea este ascultat de foarte multă lume, după cum chiar el a arătat, pe contul său de Instagram.