Abi Talent se ”chinuie”, Velea nu-i răspunde! Ultimul atac, devastator! Este vorba de Antonia: ”O simt, îi e …”

Publicat: 08/01/2020 | 21:45

Abi Talent continuă să-i transmită mesaje lui Alex Velea, după ce în urmă cu o săptămână s-a declanșat războiul între ei. Soțul Antoniei a considerat că e timpul să spună ”stop” și nu i-a mai răspuns celui supranumit ”Regele Youtub-ului”, după ultimul mesaj.

S-a înfuriat Abi Talent? Se pare că răspunsul este pozitiv, din moment ce în ultimul mesaj către Velea apare și numele Antoniei, soția acestuia.

”Fac ceva mai nebunesc, așa, mâine ca să îi oftic pe trapperii ăștia cu diamante din plastic. Zvelea, necunoscuto, am văzut mai nou că ești și homofob și că ai ceva cu persoanele care au alte orientări sexuale.

 

Lasă oamenii să fie așa cum vor ei, băi comunist anonim care ești, mai calmează-te că o iei prea în serios. Vreau să pun stop la asta că deja m-am plictisit de boom shaka laka..și zic în ghilimele pt că eu doar fac caterincă de el și el se ceartă singur. Da mai vreau să zic ceva în încheiere care ai avut-o  când erai și tu pe și din cauza asta ești foarte trist, așa de trist că îți verși nervii pe un copil de 19 ani care a făcut într-un an ce n-ai făcut tu în 15.

Singura ta insultă la adresa mea este că îmi zici …smr eu, prea amuzant ești, vorbe de …

Ia-ti o vacanță, liniștește-te, o să realizezi în timp că te-ai certat cu un copil de 19 ani care râde de tine și te-a scos la pensie cu mult mai devreme decât trebuia.

Te pwp, ai grijă de Antonia că o simt..îi e dor de Vincenzo și de celălalt copil al ei!”, a scris Abi Talent pe Instagram.