Abi Talent s-a filmat în chiloți, în plină pandemie de coronavirus: „Na, mă, e bine?”

Publicat: 27/03/2020 | 19:45

În plină pandemie de coronavirus, fiecare își ocupă timpul așa cum poate. Abi Talent nu se lasă deloc speriat de virus, dar cu toate acestea, regele României alege să stea în casă. Și…cam ce poți face în casă, atunci când te plictisești? Interacționezi cu fanii de pe rețelele de socializare. 

Abi Talent știe ce să facă, pentru a nu se plictisi. Așadar, în plină pandemie de coronavirus, regele României interacționează mai mult decât de obicei cu fanii lui de pe Instagram.

Cu toate acestea, azi s-a gândit să-i certe puțin pe cei care îi critică stilul vestimentar. De-a lungul timpului, Abi Talent a fost pus la zid pentru faptul că poartă pantalonii mult prea jos. Pentru că el are întotdeauna ultimul cuvânt de spus, Abi s-a filmat azi în oglindă și le-a transmis un mesaj tuturor haterilor din mediul online.

„Ce tot spuneți mă de mine că îmi port pantalonii prea jos? Nu sunt român și nici țăran, să-i ridic așa” a spus Abi Talent, care, în următoarele secunde, și-a dat pantalonii jos și a rămas în chiloți, în oglindă. „Na, mă, e bine așa?” a mai completat Abi Talent, fără niciun fel de jenă.

Mai mult, într-un alt story postat pe contul lui de Instagram, Abi Talent a avut chiar și o provocare pentru domnișoarele care îl urmăresc pe rețeaua de socializare. „Provoc toate fetele să facă același story ca mine” a mai spus Abi.