Abi Talent, o nouă controversă în mediul online. Replici acide pentru cei care îl amenință! „Câți bătăuși avem noi în țara asta…”

Publicat: 08/05/2021 | 20:45

Abi a stârnit o nouă controversă în mediul online. Trapperul a fost amenințat cu bătaia și le-a transmis un mesaj tuturor celor care vor să îi facă rău.

Abi a făcut valuri în mediul online. Acesta și-a publicat locația pe Instagram și nu a trecut mult până când a primit o amenințare. Unul dintre urmăritorii acestuia i-a transmis un mesaj acid. „Stai acolo că vin și îți rup picioarele”, i-a scris unul dintre internauți. (CITEȘTE ȘI: ABI TALENT, MESAJ PLIN DE RECUNOȘTINȚĂ PENTRU PĂRINȚII LUI: „LE MULȚUMESC CĂ MI-AU MAI DAT CÂTE O PALMĂ CÂND …”)

În stilul caracteristic, Abi i-a răspuns și s-a arătat „deschis”: „Haideți fraților că fac poze cu toată lumea. Nu vă fie rușine.”

Ulterior, trapperul nu s-a putut abține și a transmis un mesaj acid pentru toți cei care îl amenință.

„Câți bătăuși avem noi în țara asta, care se trezesc din somn cu gândul la bătaie, că ei sunt bombardieri. Mai întâi mâncați și pe urmă vă bateți, câini proști. Vă faceți și voi trei tatuaje, ați mers la sală și gata sunteți și voi bătăuși. Trei tatuaje și numai poze cu tatuajele faceți că aveți tatuaje. Sunteți interlopi. Eu sunt aici”, a transmis Abi Talent.

Abi Talent, victima rasismului

Abi Talent a dezvăluit că atunci când se afla în școală a fost victima rasismului, iar cei care l-au jignit au fost chiar profesorii, fapt ce l-a determinat să renunțe la a mai merge la ore. Trapperul a povestit totul într-un interviu. (VEZI ȘI: ABI TALENT, DECLARAȚII DESPRE CHELOO: „LUMEA ÎL CONSIDERĂ PERICULOS PENTRU NIȘTE VERSURI DE ACUM 20 DE ANI.”)

„Ca să înțeleagă lumea și cum m-am lăsat eu de școală. Până să iasă tata din pușcărie, auzeam numai de la profesori: Abi, dar tatăl tău e în pușcărie, nu? De față cu toți colegii mei. Profesorii mă făceau să mă simt în ultimul hal de față cu toți colegii mei:  Abi, tatăl tău este închis, nu? Dar ce a făcut? Mă și întrebau! În tot timpul ăsta, la școală, profesorii – oameni maturi de peste 30 de ani – îmi ziceau niște chestii care îmi ajungeau direct în stomac.

Să-ți zic ce mi-a făcut aia (n.r. profesoara) de mate odată, că înnebunești. Aia de mate m-a scos la table și n-am știut să rezolv problema aia. Și mi-a zis așa: Hai, măi, Alberto, prefă-te că ești în șatră și că bulibașă îți dă ție atât, fratelui atât, fratelui atât și fratelui atât. Prefă-te că bulibașa vă împarte tuturor fraților câte un leu. Aveam 14 ani. Imaginează-ți că toți colegii mei când au auzit asta, au făcut (n.r și-au pus mâinile la gură)”, a declarat Abi.

 

Sursa foto: Instagram