Abi Talent nu se potolește! Cum l-a umilit pe rivalul Alex Velea, după ce toată lumea credea că scandalul a încetat

Publicat: 12/02/2020 | 07:57

Când toată lumea credea că rivalitatea dintre Abi Talent și Alex Velea a încetat, „regele României” a mai aruncat un fitil! Pe contul său de Instagram, Abi nu a avut nicio reținere să-l umilească pe rivalul său, cum nu se putea mai urât. 

Abi Talent nu se lasă cu una, cu două și, din când în când, îi mai aruncă o săgeată lui Alex Velea, cel care i-a devenit rival de moarte în mediul online. „Regele României” și-a umilit adversarul pe Instagramul său și nu a avut nicio urmă de regret în momentul în care a decis că este din nou timpul să-l facă de râs pe iubitul Antoniei. Deși toată lumea credea că scandalul dintre ei s-a terminat, „regele vizualizărilor” de pe Youtube le-a demonstrat tuturor că nu este deloc așa și că nu renunță ușor la ceea ce se poate numi un adevărat război în toată regula.

Abi Talent l-a postat pe Instagram pe Alex Velea, dansând pe manele

Pe contul lui de Instagram, Abi Talent a postat un clip video cu Alex Velea, în timp ce artistul dansează de zor pe manele. Clipul a fost postat de Velea, care, la rândul său, s-a gândit că fanii ar aprecia modul în care se distrează și a început o transmisiune live. Atât i-a trebuit rivalului său, care nu a putut să rateze ocazia de a-l umili pe Velea, pe profilul său.

Fanii lui Abi Talent cu siguranță au apreciat gestul artistului și „i-au dat apă la moară”, bombardându-l cu tot felul de mesaje în privat. Pe de altă parte, susținătorii lui Alex Velea sunt de părere că Abi Talent vrea să iasă din nou în evidență prin scandalul care a început între el și Alex Velea chiar înainte de Sărbători.