Abi Talent nu-l slăbește pe Alex Velea! Fotografia postată de trapper

Publicat: 01/01/2021 | 15:23

Abi Talent nu-l slăbește pe Alex Velea! Trapperul a lansat un nou atac asupra iubitului Antoniei, postând o fotografie echivalentă cu o înțepătură pentru Velea.

Abi Talent continuă să surprindă cu dezvăluirile pe care le face, fix în ultima zi a anului trecut. După ce a lansat, pe Youtube, singurul interviu despre el, unde vorbește despre viața și proiectele lui pe care le va pune cât de curând în practică, Abi Talent și-a amintit de Velea. A mai avut ceva de spus și despre soțul Antoniei. (CITEȘTE ȘI: CU CE PORECLĂ RUȘINOASĂ S-A ALES ABI TALENT DUPĂ SCANDALUL CU ALEX VELEA: „JUSTIN BIEBER DUPĂ O LUNĂ ÎN VASLUI”)

Abi Talent nu-l slăbește pe Alex Velea! Fotografia postată de trapper

A fost, oarecum, o surpriză, pentru că fanii celor doi credeau conflinctul încheiat de ceva vreme. Se pare, însă, că Abi nu uită și nici nu iartă. După ce s-au atacat, în mediul online, cu diferite postări, dar și diss-uri, a fost o perioadă de liniște, dar Abi a atacat, acum. Cu o postare. (NU RATA: ABI TALENT NU SE POTOLEȘTE! CUM L-A UMILIT PE RIVALUL ALEX VELEA, DUPĂ CE TOATĂ LUMEA CREDEA CĂ SCANDALUL A ÎNCETAT)

În urmă cu ceva timp a existat un trend celebru, pe care tot mai mulți influnceri l-au bifat pe instagramul lor. Mediul online era plin cu vedete care-și făceau poze cu pilota sau perna, pe post de rochie. La fel a fost și-n cazul lui Alex Velea și a lui Lino Golden, care au urmat acest trend. Abi a profitat acum și a postat un clip video cu un telefon nou, scos din cutie. Iar pe ecranul lui se afla poza cu Alex Velea, gol, acoperit doar cu o pernă.