Abi Talent, mesaj uluitor despre virusul ucigaș din China! Artistul a fost dur criticat

Publicat: 31/03/2020 | 23:43

Abi Talent a publicat un mesaj uluitor despre virusul ucigaș din China! La scurt timp, el a fost dur criticat de internauți. Conform celor mai noi informații, bilanțul victimelor răpuse de noul coronavirus la nivel mondial a ajuns la 41.593. Alte 848.329 de persoane au fost diagnosticate pozitiv cu COVID-19, iar medicii fac tot ce pot ca să le salveze din ghearele morții.

Află și: În ce zi a lunii primesc, de fapt, Selly, Dorian Popa și Abi Talent banii de la YouTube

Abi Talent, mesaj incredibil despre virusul ucigaș din China

Controversatul artist și-a provocat fanii la discuții pe Instagram Stories, iar unul dintre ei i-a cerut părerea în legătură cu virusul SARS-CoV-2 care a pus stăpânire și pe țara noastră. Deși este un subiect extrem de serios și sensibil, Abi Talent a lăsat impresia că nu-l tratează cu seriozitate. Răspunsul său a fost: “E de treabă, da’ parcă e prea arogant și nu știu, cam tupeist”, după cum puteți observa în galeria foto a articolului. Pentru această mărturisire, el și-a atras multe critici. De altfel, și prietenul lui, Dorian Popa, a primit câteva mesaje dure, după ce a dezvăluit că pregătesc ceva împreună.

Citește și: Dorian Popa, anunțul despre proiectul-bombă cu Abi Talent! S-au fotografiat în ipostaze care fac senzație pe Internet

“Picatura ce a umplut paharul… ai luat-o pe arătură rău de tot!!! Felicitări, m-ai convins să îți dau unfollow”,“Doriane, pentru mine reprezinți o sursă de energie zilnică și te apreciez pentru fiecare videoclip pe care îl faci, însă, nu cred că asocierea cu acel tip te ajută sau te avantajează în vreun oricare fel. Eu te susțin și te apreciez în continuare, însă, nu cred că o să o mai fac dacă l-ai promova pe acest individ, indiferent cât de avantajos sau nu ar fi ???? multă pace, ai grijă de tine”, “M-ai dezamăgit, cum să îți strici imaginea cu gunoiu’ ăla” sunt trei dintre comentariile primite de cei doi cântăreți.

El a fost întrebat despre șuvița roșie pe care și-a făcut-o, dar și de ce poartă ținute de la un anumit brand. Explicația lui i-a lăsat indiferenți pe mulți dintre internauți: “Ca să vă arăt că nu trebuie să ai haine scumpe ca să te îmbraci bine. Mai ales dacă ai stil d-ăsta, puternic, ca mine”.

Află și: Cum o arde Abi Talent pe lux și opulență: “Dau mii de euro pe haine pe care le port de două ori”