Abi Talent l-a sunat pe Mircea Badea. Ce i-a spus la telefon întrece orice imaginație

Publicat: 09/01/2020 | 08:10

Abi Talent se află în plin război cu Alex Velea, iar zilele acestea ei și-au transmis mesaje publice spre furia apropiaților și fanilor lor. Mai mult, adolescentul-fenomen nu se lasă și recent, el a făcut un pas surprinzător: l-a sunat pe Mircea Badea în timp ce prezentatorul era în direct, la Antena 3. Realizatorul emisiunii “În gura presei” a dezvăluit la TV totul.

Citerște și: Abi Talent, atac devastator la Antonia! Alex Velea, umilit: “O simt, îi e…” | VIDEO

Abi Talent l-a sunat pe Mircea Badea în timp ce era în direct, la TV

Abi Talent a reușit să facă rost de numărul de telefon al lui Mircea Badea, după ce acesta a citit în cadrul emisiunii sale un articol scris despre controversatul artist, intitulat: “Cine este Abi Talent, «Regele pă România», care urmărea un singur politician. Eroul puștanilor la 30 ani de la Revoluție”, potrivit dcnews.ro. Ulterior, tânărul cântăreț l-a sunat pe prezentator în timp ce era în direct, la Antena 3 și i-a cerut să îi răspundă ca să vorbească în emisiunea “În gura presei”. Cum realizatorul TV nu i-a răspuns la apel, Abi Talent i-a trimis un mesaj, iar Mircea Badea a povestit totul în stilul său caracteristic: acid!

Citește și: SCANDAL! Alex Velea, mesaj fără precedent pentru Abi Talent: ”Cu trupul ăla de râmă cu sexualitate…” Continuarea întrece orice imaginație

“Mă sună unul și zice că este Abi. Dacă Abi chiar este Abi și a făcut rost de numărul meu… este foarte tare! Mi-a scris: «Sunt Abi. Răspunde, că intru și eu în direct. Sunt băiat bun, stai liniștit!». Este foarte tare. Băi, Abi, stai… Stai să termin cu Papa și mai vedem. Auzi, dar Abi, dacă este minor, la ora asta n-ar fi trebuit să doarmă în pijamale Gucci sau Versace?”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena 3.

Citește și: Abi Talent are doar 8 clase, dar întoarce banii cu lopata. Ce medie a obținut la admiterea în liceu și care e numele lui real

Câți bani primește Abi Talent pentru un concert

Piesa cu care s-a lansat în urma cu un an, “Papuci Gucci” a făcut singură 22 milioane vizualizări. Abi Talent a devenit practic star peste noapte, iar solicitările pentru concerte nu au întârziat să apară. Organizatorii de evenimente s-au prins imediat ca puștiul-fenomen umple cluburile, iar cota lui a ajuns la 3-4.000 euro pe concert.

“Acum trei luni a ieșit pe piața muzicală melodia «Papuci Gucci», melodie care m-a pus pe primul loc în trending, acolo unde am și rămas mult timp. Mă ascultă fel și fel de oameni, puști de generală, de liceu și golani. Îmi place asta. Talentul meu nu se referă doar la talentul muzical, eu când zic: «talent», zic: «haz, finețe, caracter». De acolo vine numele meu, Abi Talent”, a declarat tânărul artist în urmă cu ceva timp pentru spynews.ro.

Abi Talent are doar 4 clipuri pe canalul oficial de YouTube, toate piese de trap, cu care a reușit să strângă peste 55 milioane vizualizari – o cifră la care artiști consacrați de la noi doar visează.