Abi Talent, ironii la adresa lui Mario Fresh și a lui Lino Golden, după bătaia de pe litoral: „De Jador chiar îmi pare rău”

Publicat: 15/06/2020 | 07:52

Mega-scandalul de pe litoral în urma căruia Mario Fresh și Jador au fost bătuți într-o parcare a unui club de fițe a stârnit controverse în mediul online. Rivalul de moarte al celor de la Golden Boy Society, Abi Talent, i-a ironizat pe artiști, spunând că se bucură pentru ceea ce au primit. 

Bătaia pe care au încasat-o pe litoral Mario Fresh și Jador a fost motiv de râs pentru Abi Talent, care a trecut și el, destul de recent, printr-un episod similar. Tânărul trapper a postat mai multe mesaje acide pe contul său de Instagram, spunând că, de această dată, karma și-a făcut simțită prezența și artiștii care îi sunt rivali au primit ce meritau.

NU RATA – AM PUS MÂNA PE SINGURELE FILMĂRI CU BĂTAIA DIN PARCARE DINTRE JADOR + MARIO FRESH ȘI AGRESORII LOR! CÂNTĂREȚUL A LOVIT PRIMUL, IAR APOI… ATENȚIE, IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

Pe de altă parte, Abi Talent a menționat faptul că îi pare rău că Jador a trecut prin așa ceva, dar nu simte deloc milă față de Mario Fresh și Lino Golden, deși cel din urmă nu a fost implicat în bătaie, plecând mai devreme în camera de hotel.

Abi Talent, mesaje acide la adresa lui Lino Golden și Mario Fresh

Direct și fără rețineri, așa cum știe toată lumea că este Abi Talent, artistul i-a ironizat pe cei de la Golden Boy Society pe contul său de Instagram, postând mai multe mesaje dure la adresa lor.

„Ce ați făcut, mă, Golden câinii mei? V-ați luat bătăiță? De Jador chiar îmi pare rău, el chiar nu merită, e băiat dulce rău. Când mi s-a întâmplat mie o chestie de genul ăsta, ați râs, spuneați că sunt sifon și am fost la Poliție. De ce ați făcut plângere, de ce o dați în gardă acum? Karma!” a scris Abi Talent, pe contul său de Instagram.

CITEȘTE ȘI – JADOR S-A DISTRAT CU FOSTA IUBITĂ LA MARE ȘI A FĂCUT CHIAR EL PUBLICE IMAGINILE ÎN CARE APAR ÎMPREUNĂ: “A PLÂNS DUPĂ EA ȘI VREA SĂ SE ÎMPACE”. GESTUL UIMITOR FĂCUT DE ARTIST PE INSTAGRAM

Vă reamintim că Mario Fresh și Jador au fost bătuți în parcarea unui club de fițe din Mamaia, în jurul orei 4:30 dimineața. După mai multe secunde de coșmar, artiștii au reușit să plece de la fața locului și să se retragă în camera de hotel în care erau cazați. Ulterior, au depus plângere la Poliție.

„Eu și Mario suntem bine amândoi. S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni. Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm si noi cum fac tinerii de vârsta noastră. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu”, a declarat Jador, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.