Abi Talent intră în familia lui Florin Salam. Nepoata manelistului, iubita controversatului cântăreț?

Publicat: 13/06/2020 | 19:11

Nepoata Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam,  apărut in ipostaze apropiate cu ”regele” YouTube-ului. Tânăra de 18 ani a crescut de mică în casa lui Florin Salam.

Elena Roxana, nepoata prin alianță a lui Florin Salam este pe cale să formeze un cuplu cu unul dintre cei mai controvesați adolecenți din showbiz – Abi Talent. Tânărul care a produs ”ravagii” în repetate rânduri în media, fiind extrem de comentat și comentând la rândul lui diverse persoane publice, se pare că ”atentează” către familia regelui manelelor.

CITEȘTE ȘI: Andreea Bălan, lecție de viață înainte de ziua sa. Ce i-a implorat pe apropiați și fani să facă pentru ea

Nu ar fi de mirare acest lucru, dat fiind faptul că Abi Talent și Florin Salam par că sunt destul de apropiați. Tânărul trapper s-a fotografiat cu manelistul la un moment dat.

Elena Roxana, nepoata Fănicăi Salam, a postat, recent, pe contul ei de soicalizare o fotografie în care apare alături de Abi Talent, ”regele Youtube-ului”. Ce doi se află într-o cameră plină cu jucării iar comentariul fetei pare unul cu subînțeles: ”Abi, ne-am luat casă” – la care a adăugat o figură zâmbitoare și o inimioară. Prietenii virtuali ai fetei au reacționat imediat și au glumit pe tema postării: ”vă urez casă de plastic”... Totuși, nici unul dintre apropiații tinerei nu a părut să fie prea surprins de alăturare.

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăgușanu, surpriză romantică din partea lui Alex Bodi?! A dezvăluit totul, furioasă și dezamăgită

Elena Roxana are 18 ani și este elevă la un liceu din Capitală. Ea este nepoată bună a regretatei Fănica, prima soție a lui Florin Salam. Mai precis, Roxana Elena este fiica Danielei, sora Fănicăi. După moartea Fănicăi, Daniela a rămas în casa lui Florin Salam și practic i-a crescut pe cei doi copii ai surorii sale: Dani și Betty. Tot aici a crescut și Roxana Elena, care este și astăzi considerată ca făcând parte din familia lui Florin Salam.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat! Lidia Buble, mărturisiri șocante: ”M-a bătut de față cu toți!” Prin ce chinuri a trecut vedeta