Abi Talent, implicat într-un scandal care zguduie Poliția Română! La mijloc este vorba de droguri și cluburi de lux

Publicat: 14/02/2020 | 09:35

Abi Talent, rivalul de moarte al lui Alex Velea a fost implicat într-un scandal care zguduie din temelii Poliția Română! Artistul care face furori pe Youtube cu fiecare piesă pe care o lansează s-a afișat în compania unor interlopi periculoși, dar și alături de un ofițer antidrog, care ar avea legături cu o grupare de temut.

Cel mai nou scandal izbucnit anul acesta, care zguduie din temelii Poliția Română îl are în vizor și pe Abi Talent. Potrivit informațiilor oferite de spynews.ro, artistul s-a afișat, într-o fotografie, în care este alături de un ofițer antidrog ce ar avea legături cu o grupare extrem de periculoasă, iar la mijloc ar fi vorba de droguri, dar și de cluburi de lux.

Sursa citată informează că ofițerul antidrog alături de care s-a fotografiat Abi Talent este comisarul șef Robert Badea din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate, despre care superiorii săi au aflat, de curând, că lucrează și pentru nimeni alții decât cei pe care ar trebui să-i ancheteze. Scandalul a luat amploare, așa că a fost nevoit de intervenția publică a ministrului de interne, Marcel Vela, mai notează sursa.

Comisarul șef Robert Badea din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate lucra în cluburile de noapte din Capitală ca agent de pază, deși în buzunar avea legitimația antidrog. Se pare că totul s-ar fi desfășurat sub coordonarea liderilor interlopi Cătălin Chioru și Sergiu Cocalaru. În urm a scandalului izbucnit, polițistul riscă să i se retragă funcția, iar Abi Talent ar putea fi citat și audiat ca martor.