Abi Talent îi dă „fatala” lui Alex Velea: „Antonia îmi dă mesaje, mă..”

Publicat: 10/01/2020 | 16:26

Scandalul a început în urmă cu aproximativ 10 zile, după un schimb de replici Alex Velea – Abi Talent, într-un mall din Capitală. Apoi, cei doi s-au ”războit”, crunt, pe Instagram. Cel ofensiv a fost Abi Talent, care s-a luat chiar și de soția lui Alex Velea, Antonia. Aceasta nu a rezistat și l-a făcut praf pe Abi.

Rău de gură, tânărul de 19 ani aflat în plină glorie printre puștii mondeni a lovit din nou: i-a dat ”fatala” lui Alex Velea, ținta numărul 1 a lui. (CITEȘTE ȘI: ALEX VELEA A PUBLICAT FILMULEȚE COMPROMIȚĂTOARE CU ABI TALENT! IUBITUL ANTONIEI, SUNAT DE TATĂL VEDETEI DE PE YOUTUBE DIN PUȘCĂRIE. VIDEO)

Abi Talent îi dă „fatala” lui Alex Velea. Ce a spus despre Antonia

Alex Velea a ieșit, la un moment dat, din peisaj, pentru că, spun apropiații lui, nu a mai vrut să-și pună mintea cu puștiul. Doar că Abi continua ”recitalul”. A vorbit în direct la Antena Stars, unde a povestit mai multe, adevărate sau nu. (NU RATA: SCANDAL! ALEX VELEA, MESAJ FĂRĂ PRECEDENT PENTRU ABI TALENT: ”CU TRUPUL ĂLA DE RÂMĂ CU SEXUALITATE…” CONTINUAREA ÎNTRECE ORICE IMAGINAȚIE)

„Eu n-am nimic de împărțit cu el. El nu mai face bani din 2015. Din 2015, nu îl mai știe nimeni. L-a uitat lumea. Eu sunt doar de un an de zile pe internet și se vorbește numai de mine încontinuu. De Velea n-a mai vorbit nimeni până azi”, a spus Abi Talent.

„Lumea se uită la Asia Express, nu la Alex Velea. Că dacă se uita la Alex Velea, îi dădea like pe Instagram. Eu am cele mai multe like-uri din România, peste 200-300 de mii”, a mai spus Abi despre participarea lui Alex Velea la celebrul show tv. (VEZI AICI: ABI TALENT L-A SUNAT PE MIRCEA BADEA. CE I-A SPUS LA TELEFON ÎNTRECE ORICE IMAGINAȚIE)

Iar în final, Antonia a fost aceea care a avut de ”suferit”. „Știți ce face Antonia? Îmi dă mesaje pe Instagram, mă înjură și după aia îmi dă block. Normal că le am (n.r. mesajele), în telefon”, a lovit Abi Talent.