Abi Talent a rămas cu „buza umflată”? Cum arată fosta iubită a „regelui României”. Nimeni n-a știut până acum!

Publicat: 07/02/2020 | 09:31

Abi Talent, unul dintre cele mai controversate personaje din showbizul românesc a susținut, în repetate rânduri, că are domnișoarele la picioare. Cu toate acestea, nu a vrut niciodată să discute despre relațiile amoroase pe care le are sau pe care le-a avut. Din păcate pentru „regele României”, nimic nu poate fi ținut secret prea mult timp!

Au ieșit la iveală detalii picante din viața amoroasă a lui Abi Talent. Se pare că rivalul lui Alex Velea s-a iubit cu mare patos cu o brunețică focoasă, cu forme apetisante, însă totul s-a terminat mai devreme decât s-ar fi gândit vreunul din ei. Deși nu se știe cine pe cine a părăsit, credem că fosta iubită a lui Abi Talent se cam săturase de viața agitată pe care o are starul care a înnebunit toată România!

Deși nu a oferit niciodată detalii despre vreuna din relațiile pe care le-a avut cu domnișoarele din viața lui, Abi Talent a fost dat de gol că este împreună cu tânăra brunetă, în momentul în care, pe internet, a apărut un clip video cu cei doi, în timp ce se sărută cu mare patos!

Fosta iubită a lui Abi Talent

Oamenii din anturajul lui Abi Talent au început imediat să lase comentarii care mai de care mai îndrăznețe, atunci când au văzut clipul video și nu s-au sfiit nici să-și dea cu părerea despre domnișoara din viața „regelui României”. Despre aceasta, prietenii lui Abi au povestit că este mult mai sexy decât Ruby și mai naturală decât Antonia. Cu sâni voluptoși, talie de viespe și trăsături de păpușică, bruneta a reușit imediat să-l cucerească pe fenomenul muzicii trap.

Cu toate acestea, povestea de iubire nu a durat prea mult, iar cei doi au ajuns să-și spună „adio” și să meargă fiecare pe drumul lui. În prezent, Abi Talent și fosta lui iubită fac parte, amândoi, din aceeași gașcă de prieteni.