Abi Talent a încercat să îi închidă contul de socializare lui Alex Velea. Celebrul scandal continuă…

Publicat: 12/01/2020 | 14:11

Războiul dintre Alex Velea și Abi Talent pare că nu se mai termină, fiecare zi aducând câte o nouă lovitură din partea unuia sau altuia. Ultima mutare a lui Abi Talent a fost încercarea de ai închide contul de Instagram lui Alex Velea.

Disputa dintre cei doi a ajuns la cote înalte, dacă la început lucrurile se rezumau la niște replici mai accide, acum jignirile nu se mai opres, nici dintr-o parte, nici din cealaltă. (CITEȘTE ȘI: ALEX VELEA A DAT DE PĂMÂNT CU ABI TALENT, DUPĂ CE S-A ÎNTÂLNIT CU JOSHUA CASTELLANO! ULTIMATUMUL PE CARE I L-A DAT IUBITUL ANTONIEI)

Recent, Abi Talent a încercat să îi închidă contul de socializare lui Alex Velea. El nu a reușit să își ducă planul până la capăt, dar asta nu înseamnă că acțiunea lui nu a avut repercursiuni.  Velea s-a enervat când a văzut tentativa și nu s-a putut abține așa că a reacționat.

„Nu mai știi ce să mai faci și cu cine să te mai filmezi ca să ma intimidezi. Habar n-ai ce relații am eu cu oamenii aștia. Încerci să creezi un scandal mediatic pe care nu poți să-l duci. Îmbârligi lumea și vrei să pui paie pe foc într-un teritoriu sensibil, FAMILIA. Oamenii aștia nu îți știu pârnăiule, dar le vor afla de la mine și atunci ți-ai dat foc la valiză rău. În plus te mai dai și victimă și încerci să îmi inchizi contul. Nu o să reuștești. Aș putea face aceeași mizerie, dar eu nu instig lumea. Eu o distrez”, i-a spus Alex Velea lui Abi