Abi Talent a făcut anunțul! Își schimbă numele: ”Nu mai vreau să…”

Publicat: 10/01/2020 | 16:53

Abi Talent are de gând să ia o decizie majoră în viața lui: vrea să-și schimbe numele, pentru că, spune el, este deja asociat cu caterinca”. Așa că ”marele” Abi nu mai vrea să fie…Abi. Totul a plecat, firește, de la scandalul cu Alex Velea, care încă nu s-a încheiat.

„În primul rând, începând de astăzi nu mai sunt Abi Talent, sunt doar Abi. Abi Talent a fost numele meu pentru a mă lansa și pentru a prinde la public. Vreau să fie doar Abi, nu mai vreau să fiu asociat cu caterinca. Am folosit numele de Abi Talent pentru promovare. Dacă eu am renunțat la Talent, am renunțat la a mai face caterincă”, a precizat Abi, la Antena Stars.

Cine este Abi Talent

Are doar 8 clase, însă este plin de bani. Abi Talent a ”rupt” cu piesa ”Papucii Gucci”, iar de atunci reușește să se mențină în centrul atenției. Situația în lumea showbizului autohton s-a tensionat brusc după ce Abia Talent l-a umilit pe Alex Velea într-o postare din mediul online, iar acesta i-a răspuns la fel de acid.

Abi Talent spune că este ”țigan”, numai că are creier ”de 14 facultăți”. Număr bani și ei mănâncă pateu”, mai spune Abi Talent, iar mulți spun că nu-l dă modestia afară din casă. Dar artiștii, în ultimă instanță, ies întotdeauna în evidență, fie prin ceea ce prestează, fie prin replici memorabile, fie prin vestimentațiile excentrice. Abi Talent spune că își scrie singur versurile, fiindcă dacă i le-ar scrie cineva nu ar fi fi nimic ”natural”.

„Eu sunt țigan. Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți. Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen de câteva luni, de 6 luni. Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce să-ii las pe ăstia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine. Am zis „abi talent” pentru că în România prinde „abi talent”, prinde talent, finețe, de-astea, manele. Și maneaua este trap, numai că este turcească. Sunt țigan, știu ce e. Eu scriu versurile, nu ar mai fi natural dacă le-ar scrie altcineva. Mă cred…în momentul ăsta, sunt cea mai mare vedetă. Eu am cea mai mare atenție în momentul ăsta, sunt cel mai natural, nu mă prefac. Mai am 3 frați, frații meu s-au obișnuit că sunt vedetă”, a declarat Abi Talent pentru ”Star Magazin”.

”Papucii Gucci”, 22 milioane de vizualizări

Abi Talent are 18 ani. Numele său din buletin este Alberto Panțic și face parte dintr-o familie… controversată din Buzău – părinții lui stăpânesc mahalaua orașului, iar tatăl său, Julien, s-a răfuit cu clanurile țigănești și a fost suspect într-un dosar de falsificare de bani. Artistul a renunțat la școală în 2015…, după ce a terminat clasa a VIII-a la Școala Gimnazială “Ion Creangă” din Buzău – media generală 6,97, relatează yabbmusic.ro.

Piesa cu care s-a lansat în urma cu un an, “Papuci Gucci” a strâns 22 milioane vizualizări. Abi Talent a devenit star peste noapte, iar solicitările pentru concerte nu au întârziat să apară. Organizatorii de evenimente s-au prins imediat ca puștiul-fenomen umple cluburile, iar cota lui a ajuns la 3-4.000 euro pe concert.

“Acum trei luni a ieșit pe piața muzicală melodia «Papuci Gucci», melodie care m-a pus pe primul loc în trending, acolo unde am și rămas mult timp. Mă ascultă fel și fel de oameni, puști de generală, de liceu și golani. Îmi place asta. Talentul meu nu se referă doar la talentul muzical, eu când zic: «talent», zic: «haz, finețe, caracter». De acolo vine numele meu, Abi Talent”, a declarat Abi, cu mai multă vreme în urmă, pentru spynews.ro.